543 total views

Ai așteptat atât de mult perioada concediului și îți dorești ca totul să fie perfect? Te-ai preocupat de toate detaliile legate de călătorie, ai făcut bagajele și ai prioritizat activitățile importante pe care trebuia să le faci înainte de concediu? Acum este timpul să te pui pe tine pe primul plan, pentru a fi sigură că te vei putea bucura de o vacanță minunată, fără a avea vreo grijă!

Află care sunt aspectele ce țin de îngrijirea personală pe care trebuie să le faci înainte de a pleca în concediu!

  • Manichiura

Primul aspect de care ar trebui să te îngrijești înainte de a pleca în concediu, este manichiura, deoarece trebuie să fie în perfectă stare pentru a nu îți da bătăi de cap în perioada vacanței. Dacă ai uitat să îți faci programare la manichiurista ta preferată, atunci poți încerca să îți faci acasă o manichiură de excepție și rezistentă. Optează pentru o ojă semi permanentă sau pentru un gel uv, ori acrilic, pentru a te asigura că vei avea unghii impecabile pe toată durata concediului. Descoperă gama de geluri uv colorate de la Baff și alege gelul care să confere atât rezistența unghiilor și să reprezinte și varianta ideală din punct de vedere cromatic. Nu uita nici de trendurile actuale în materie de culoare și formă pentru această vară, ce recomandă folosirea unei game cromatice cât mai apropiată de naturalețe. Desigur că trebuie să urmezi și părerile personale atunci când vine vorba de manichiură și să îți faci unghiile așa cum îți place, în forma și culoarea care te reprezintă.

De asemenea, pentru un plus de rezistență, alege un gel pentru sigilare și luciu, care aplicat la finalul realizării tuturor pașilor va proteja unghia împotriva ruperii sau împotriva micilor imperfecțiuni care pot apărea pe unghii în cazul zgârierii acestora.

  • Epilarea

O altă procedură pe care ar trebui să o faci înainte de a pleca în vacanță este epilarea. Multe femei aleg să se epileze în timpul vacanței, însâă acest lucru este dăunător, în primul rând pielii, deoarece nu ar trebui expusă imediat după procesul de epilare la soare. În plus, dacă epilarea nu este făcută corespunzator, pot apărea diverse complicații. Ideal ar fi să efectuezi această procedură înainte de a pleca în concediu pentru a evita situațiile neplăcute care îți pot ruina concediul.

  • Îngrijirea tenului

Acest pas este extrem de important, deoarece, în timpul vacanței îți vei expune foarte mult tenul la soare și la condiții climatice deosebite, în funcție de destinația pe care dorești să o alegi. Acordă-ți timp pentru îngrijirea și curățarea tenului, apelând la produse profesionale precum tratamentele și cremele cosmetice care ajută pielea să îți mențină un PH neutru, care revitalizează și iluminează tenul.

Dacă vei urma toate aceste proceduri, nu doar că vei obține un look impecabil și vei străluci în vacanță, dar vei avea parte și de o excursie fără griji legate de aspectul fizic sau de eventualele situații stânjenitoare care ar putea să îți ruineze relaxarea.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.