202 total views

Echipa CIECH Soda România a livrat diverse mingi de fotbal, seturi de tenis de masă, fileuri de tenis, jocuri de masă şi peste 45 de articole pentru joacă în spaţiu deschis, ca sprijin pentru o vacanţă activă, copiilor de la Casa Pinocchio din Băbeni. Cadoul de sfârşit de anşcolar a inclus şi două televizoare mari, astfel încât copiii să poată firacordaţi la informaţiişi să se distreze, după cum le place cel mai mult.

„Este al patrulea an la rând de parteneriat cu Casa Pinocchio şi ne bucurăm mereu să ne întâlnim cu micii noştri prieteni, cei 27 de copii cu vârste între 6 şi 18 ani şi să aflăm că fac progrese la şcoală şi că se simt bine atunci când se joacă”, a spus Witold Urbanowski, CEO, CIECH Soda România.

Compania CIECH Soda România se consultă regulat cu conducerea Casei Copilului și oferă anual sprijin pentru nevoile şcolare, pe de o parte, şi pentru vacanţele importante ale anului, pe de altă parte. Sumele cheltuite anual se ridică la circa 12.000 lei, la care se adaugă donaţii personale din partea membrilor echipei.

De asemenea, cu patru ani în urmă, CIECH a ajutat la renovarea Casei Pinocchio şi la îmbunătăţirea condiţiilor de trai de acolo prin intermediul unui proiect în valoare de 30.000 Euro, finanţat de către Fundaţia Grupului şi sprijinit prin muncă voluntară de către echipa locală.

„Ca parte a comunităţii locale, CIECH Soda România se orientează prin proiectele sale către un viitor comun: către bunăstarea şi educaţia copiilor. Avem, de asemenea, proiecte de training cu liceul de specialitate din Vâlcea şi sperăm ca, peste un timp, să vedem aceşti copii devenind adulţi bine pregătiţi şi, dacă lor le va plăcea, chiar colegi de-ai noştri”, a concluzionat Witold Urbanowski.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.