135 total views

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 10 – 14 noiembrie, o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

AVARII REZOLVATE.

Au fost remediate 6 avarii la reţeaua de apă în Zona Centrală – Parcul Mircea cel Bătrân, Ostroveni – bl. A41/I, pe str. Morilor nr. 59, Şt. Vodă – bl. U1, U2, G. Stoianovici – bl. T1 şi Decebal – bl. D9.

LUCRĂRI DE BETONARE.

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului, prin betonare, fiind folosiţi 8 mc de beton pe str. Locotenent Costeanu, Câmpului, Morilor, G. Stoianovici şi Maior V. Popescu.

ÎNCEP LUCRĂRILE PE STR. SOCULUI.

Au fost finalizate racordurile aferente reţelei de canalizare de pe str. Măceşului, totodată fiind amenajat şi terenul afectat de lucrări. Lucrările vor continua pe str. Socului.

LEGĂTURI FINALIZATE PE STR. MAIOR V. POPESCU.

Au fost finalizate legăturile la reţeaua nouă a conductei OL Dn 400 mm pe str. Maior V. Popescu.

80 ML DE REŢEA ÎNLOCUIŢI PE STR. LOCOTENENT COSTEANU.

Au fost înlocuiţi 80 ml de conductă de apă potabilă Dn140 la bl. 7. Urmează ca terenul să fie amenajat şi asfaltat.

INELARE REŢEA.

A fost executată inelarea reţelei Dn400 mm cu reţeaua PE Dn140 mm pe str. M. Eminescu din cartierul Ostroveni.

PROBLEME PUNCTUALE.

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în          Ostroveni, Libertăţii, Zăvoi, Nord, Petrişor, 1 Mai şi Centru; au fost curăţate pompele de la staţiile Morilor – Arinilor şi Goranu; s-au decofrat componentele de tip CMU de pe piesele suport, în vederea stivuirii lor; au fost ridicate la cotă 3 cămine de canalizare pe str. D. Gherea, Depozitelor şi Florilor şi o gură de scurgere Pictor Constantin Iliescu.

CURĂŢAREA GURILOR DE SCURGERE, PRIORITARĂ.

A fost acordată o atenţie deosebită şi curăţării căminelor şi gurilor de scurgere din municipiu, intervenindu-se prompt cu utilajele din dotare, la solicitarea cetăţenilor sau în urma observaţiilor făcute în teren. Activităţi de acest tip s-au desfăşurat în zonele Ostroveni, Petrişor, Staţia de Epurare, Nord, Centru – Splaiul Mircea Vodă, precum şi pe str. Gr. Procopiu – bl. G1, Şt. Vodă nr. 300, Dem Rădulescu, Calea lui Traian – Sud (bl. S1/I, sc. A), Matache Temelie inters. cu Dacia, G-ral Magheru (bl. S3 – sc. D, E şi F), Alex. Sahia nr. 1, Morilor nr. 18 şi Depozitelor nr. 10.

24 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE.

Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 24 apometre, fiind întocmite şi un număr de 17 documentaţii tehnice.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.