304 total views

În timp ce fostul primar al Lungeşti-ului, PDL-istul Ion Chesnoiu, se plângea, când era în funcţie, că nu primea ajutoare financiare, din aprecieri politice, de la şeful judeţului din acea vreme (Ion Cîlea), actualul primar al Lungeşti-ului, liberalul Tiberiu Costea, se pare că reuşeşte, fără ajutorul niciunui şef al judeţului, să facă faţă lipsurilor ce le-a găsit la începutul mandatului.

Aşa cum am promis într-un material anterior, am revenit în atenţia cititorilor cu prezentarea altor noi proiecte pe care edilul comunei Lungeşti le are în vedere a le realiza în acest an. Tiberiu Costea ne împărtăşeşte cu mare drag proiectele pe care le are în derulare pentru comuna pe care o păstoreşte. De această dată am vorbit despre reţeaua de apă cu care vine în completare anul acesta în comună.
“ Sunt bucuros să vă spun că încep lucrările la reţeaua de apă. Am introdus anul trecut 3 km de apă, urmând ca din această lună să demarăm lucrările la alţi 6 km, în primă fază, dintr-un total de 19 km, diferenţa urmând a se realiza până la finele anului 2016. Este greu să faci totul dintr-o dată şi când spun asta mă refer la faptul că eu când am venit primar nu am găsit absolut nimic făcut în această comună…adică nu am găsit apă, canalizare, camine culturale modernizate, drumuri de interes local fără nici un fel de îmbunătăţire, dispensare renovate… şi multe altele care ar fi trebuit făcute până acum. Toate erau de parcă aici comuna nu a avut primar. Vă spun sincer, nu exagerez cu nimic şi deasta vă spuneam că este greu, dar în acelaşi timp mă bucur că pot să fac ce am promis în campanie. În mare parte ce mi-am propus am realizat”, declară Tiberiu Costea, edilul comunei Lungeşti.
Tiberiu Costea se mai declară mulţumit şi pentru că la sfârşitul săptămânii trecute au început lucrările la reţeaua de canalizare, aprovizionarea cu ţeavă şi cămine fiind deja făcută, un alt proiect realizat de primarul Lungeşti-ului. În următorul material vă vom informa ce drumuri de interes local se vor asfalta în comuna Lungeşti, judeţul Vâlcea.

După trei ani, liberalul Costea demonstrează că nu a stat cu mâinile în sân, ci a întocmit proiecte care vizează dezvoltarea localităţii. „Am început mandatul cu o datorie de 9 miliarde de lei şi, din această cauză, am fost foarte supărat. Dar, după un an de mandat am primit de la CJ Vâlcea o sumă care m-a scăpat de datorii. Este cea mai mare realizare în acest mandat, a mea şi a cetăţenilor, deoarece datoria este unul dintre criteriile regionalizării şi desfiinţării unei localităţi şi trecerea în administrarea unei persoane.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.