89 total views

Unul dintre articolele publicate de noi, intitulat ”Tupeul și nesimțirea Romprest atinge cote alarmante la Vâlcea”, i-a făcut pe cei de la Romprest să sară ca arși, acuzându-ne de anumite interese obscure și amenințându-ne că ne vor da în judecată.

IMG_9086Cu destul de multă întârziere, în baza Legii nr. 544, Primăria Râmnicului ne-a transmis un document, care face lumină în scandalul gunoaielor vâlcene, confirmând că tot ce am scris noi a fost adevărat. Astfel că, în urma adresei Romprest, nr. 734/23.03.2016, înregistrată la Primăria municipiului (de care ziarul nostru s-a ocupat în materialul sus-menționat), reprezentanții municipalității ”îndrăznesc” să dea cu Romprest de pământ. Prin adresa nr. 11636/R din 29.03.2016 (pe care o publicăm în faximil), reprezentanții municipalității au dat un răspuns la ”Tupeul și nesimțirea” Romprest. Spicuim din adresa respectivă:
”Deși ați fost atenționați în repetate rânduri de către DADP, asupra faptului că nu respectați obligațiile prevăzute în contractul încheiat cu aceasta, referitoare în principal la respectarea suprafeței de depozitare, transferul în termen de max. 15 min și menținerea permanentă a curățeniei, nu ați acționat în consecință, astfel încât urmare a constatărilor Gărzii de Mediu din 22.03.2016, Agenția de Protecție a Mediului a notificat Primăria Municipiului Rm. Vâlcea cu privire la interzicerea activității în Stația de compost, pe perioada suspendării Autorizației de Mediu nr. 203/30.12.2009”.
Această formulare dă dreptate celor afirmate de noi și infirmă toate acuzațiile Romprest cu privirea la piedicile pe care, în concepția lor, Primăria le pune în desfășurarea activității de salubrizare a Râmnicului.

12

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.