1,540 total views

Augustin Hagiu, reprezentantul Confederaţiei Naţionale Rutiere (CNR) a anunţat că transportatorii rutieri de mărfuri au oprit astăzi activitatea şi nu au mai trimis maşini în curse, iar autocamioanele care sunt pe trasee se vor duce în parcări, informează Mediafax.ro.

Zeci de şoferi de TIR-uri şi autoutilitare protestează în Vâlcea, aceştia conducând autovehiculele cu viteză redusă, în coloană, pe un traseu care include trei drumuri naţionale. Mai multe firme de transport din judeţul Vâlcea participă la protest, nemulţumite de introducerea accizei la motorină.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, Alina Teodorescu, transportatorii din judeţ au anunţat că la protest participă aproximativ 50 de şoferi de TIR-uri şi autoutilitare care circulă în coloană, cu viteză redusă. Protestul a început la kilometrul 109 al DN 64, în zona municipiului Râmnicu Vâlcea, şi se desfăşoară pe traseul DN 64 Râmnicu Vâlcea – DN 67 comuna Budeşti – DN 7 Călimăneşti – Brezoi şi retur.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.