Loading

…dar sigur ține până la Paște, și poate și după, că mare-i această administrație mult râvnită de politiciceni. DNA se pare că s-a trezit și ea după ce Ovidiu Ianculescu a dat drumul la baraje (la figurat) și a creat un tsunami prin Apele Române. Acum, instituția ce te poate acuza de corupție sau alte talente executate prin ordin politic, caută mecanismul de închidere a barejelor, pentru a opri acest val uriaș ce tot curge la vale riscând să inunde țara (11 ABAuri).

Dăm o mână de ajutor și „promovăm” informațiile ce ne-au revenit în urma articolului cu titlul „la ANAR a adescălecat DNA! Urmează ABA Olt- Corpul de Control al premierului Ciucă”, publicat recent, articol ce a pus pe jar toate conducerile de ABAuri și nu numai. Până să începem publicarea acestor informații, menționăm că în mare parte majoritatea se refecră la ceea ce verifică acum DNA – numirile suspecte pe funcțiile de directori (majoritatea detașați de la Senatul României) în urma concursurilor, dar nu pentru postul de director (nu îndeplineau cerințele), ci examenene pe câte un post cu „dedicație”. Ce competență profesională, experiență, vechime ? Exclus ! Cu cât ai lipit mai drept și mai vizibil afișul primului om politic, cu atât mai bine te încadrezi în funcții bănoase, funcții ce odată primite le vei gestiona pentru și în contul liderului suprem !!!

Așadar, internetul, din nou, se rupe în două, când vine vorba de Administrația Națională „Apele Române” – ANAR, noua conducere face și ea valuri în media, ca și precedenta, și o vedem suspectă de ilegalități pe concursuri. Vechea problemă a instituției, concursurile aranjate, trucate, cu piloși politici și în nici un caz cu oameni bine pregătiți. Curentul.info a devoalat de fiecare dată, prin articole bine structurate, concursurile cu încălcarea legii. I-am criticat degeaba pe cei care au fost și au plecat, pentru că cei care au venit vedem că sunt mai vedete.

Zău, zici că suntem o țară doar de penali, că ne-am născut penali!!! Ne place să furăm, să fim slugi, să înavuțim pe unii și pe alții, să ne înconjurăm doar de politruci și proști. Politic, punem oameni pe funcții care nu au nici cea mai mică legătură cu respectarea legii și care efectiv o calcă în picioare. Lor și grupurilor lor de interese să le fie bine, restul ducă-se!!!

La A.N.A.R. cu Alexe, Molnar și ai lor, ilegalitățile au continuat!

În această administrație, cu riscul de a ne repeta, posturile se ocupă exclusiv pe criterii politice (cu mici excepții Arad, Alba, Mureș – directori tehnici (SGAuri și ABAuri), tineri și cu implicare), fără legătură cu meritocrația. Când PSD a pierdut guvernarea, în prim plan la cârma A.N.A.R. apare președintele PNL Mureș, Ervin Molnar. Stimatul, acum director, a fost consilier local în CL Târgu Mureș în perioada 2015-2016 și este (din 2016) consilier județean. A fost director executiv la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară “Aqua Invest Mureș” și a ocupat prima pagină a ziarelor timp îndelungat, martie-aprilie 2019, acuzat fiind de consilierii județeni de lipsa de transparență și neimplicare, aceștia cerându-i inclusiv demisia, el plecând din sală la cele auzite, titrează ziarele din Târgu Mureș. A fost și consilier al prefectului, dar și șef de cancelarie la Instituția Prefectului Mureș.

Este absolvent al Colegiului Național “Al. Papiu Ilarian” din Târgu Mureș, al Universității Tehnice din Cluj Napoca – Facultatea de Construcții de mașini – roboți industriali și master la Universitatea “Petru Maior” din Târgu Mureș, în “Managementul sănătății și securității în muncă, deci nici o legătură cu resursele de apă de suprafață, cu infrastructura Sistemului Național de Gospodărire a Apelor formată din lacuri de acumulare, diguri de apărare împotriva inundațiilor, canale, derivații interbazinale, prize de apă sau infrastructura sistemelor naționale de veghe hidrologică, hidrogeologică, gestionarea inundațiilor ori cu eroziunea costieră.

Evident, o calitate vedem că are si el, oferă lucrări cu dedicație și sigur se pricepe să negocieze și comisionul de „bun venit”. Și mai are ceva special, este si el MECANIC!!! Molnar Ervin curând s-ar putea să plece de la A.N.A.R., obținând un mandat de deputat în Parlamentul României. Totuși, până va pleca, îi vom mai dedica câteva articole deoarece managementul oferit de el în fruntea „Apelor Române” a dat pe dinafară de bine și trebuie să știm cine ne va reprezenta în cel mai înalt forum legislativ – Parlamentul României.

Urmează – Ervin Molnar și colegul său de liceu și partid, – Butiulcă Rareș Cosmin – director ABA Mureș

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.