267 total views

Adapostul public Fețeni Vâlcea, mai exact lagăr de exterminare a maidanezilor, unde sunt mari afaceri…

…așa începe un text publicat în mediul online despre conducerea Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea care oferă anual un buget pentru Servicul de Ecarisaj al orașului, bani care vin din impozitele pe care le plătim cu toții, dar pentru ce? Întreabă Costi Țițirigă, autorul rândurilor de mai jos și care consideră că dacă intră în greva foamei poate este băgat în seamă.

Dacă este adevărat ce scrie tânărul și anume, că din luna martie 2018 (poate a greșit, o fi martie 2019) face solicitări de voluntariat și a sesizat nereguli, toate nefiindu-i luate în calcul, putem spune încă o dată că avem o administrație preocupată doar de bile, flori, trotuare, parcări, iar doleanțele tinerilor rămân de fiecare dată fără o rezolvare. Vezi bursele elevilor, subiect mediatizat și nerezolvat!

Adăpostul Public Feteni Vâlcea 💔😪Videoclipul spune tot…Acest amărât este super traumatizat 😥Din ce am aflat câinele a fost salvat, dar mai sunt multi altii ca el in acest adăpost…Datorită postarii anterioare, mai multe persoane m-au contactat sa imi spună ca se alătură inițiativei de a vizita adăpostul Feteni, si a verifica padoc cu padoc, caine cu catel, condițiile acestora…..Vă rog adoptați!!!💔

Publicată de Cösti Ţitiriga pe Vineri, 1 noiembrie 2019

„Acei bani vin din impozitele pe care le plătim cu toții, dar pentru ce??? Ca animalele să fie chinuite, ca hinghierii să tragă în stânga și dreapta de un amărât de câine??? Ca să îi țină înfometați și să moară de parvo viroza și jigodie???

Exclus, nu îmi vine să cred că autoritățile din Râmnicu Vâlcea dorm și dorm continuu și nu vor să se implice pentru buna stare a acestor câini..

Din luna Martie 2018, pentru faptul că am sesizat anumite nereguli din acest adăpost instituțiilor competente: Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și Inspectoratul Județean de Poliție, nu mai sunt lăsat să intru să văd cățeii, să îi ajut….

Am trimis solicitări de voluntariat, i-am rugat să mă lase să intru în adăpost, iar domnul șef Mihai Gheorghe nici măcar nu și-a dat silința de a-mi trimite un mail cu un răspuns irelevant.

Încă aștept un răspuns de la D.A.D.P Vâlcea (Mihai Gheorghe), poate ar trebui să mă duc să fac scandal din nou, să fac greva foamei… Altfel ești ignorat.

Sursa imagini: Arhiva din social media.

#STOPMAFIEI

#SalveazaUnSuflet

#AlegeViataNuMoartea

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.