Loading

…în urma Comitetului Director, ședință susținută online, joi 7 mai, unde la propunerea/decizia directorului Țigaret Gheorghe, șef IBA a ajuns Boțone Silviu, simplu inspector la SGA Brașov. Țigaret dispune această numire fără să țină cont de anumite ordine de partid, spun surse de încredere, lucru care a deranjat extrem de mult, iar acum scaunul directorial i se clatină.

Negocieri la sânge și jocuri perverseBăviță avansat pentru a nu ciripi

Această numire vine în urma faptului că Băviță Daniel a fost avansat șef la Priza Olt, a patra structură din cadrul ABA Olt după SGA Vâlcea. La câte a făcut Băviță nu este retrogradat, ci avansat și tot pe post de șef și cu un salariu mai mare decât la IBA (Inspecția Bazinală de Apă), adică protejat în continuare. Momentan se află în concediu, dar își va lua funcția în primire la terminarea acestuia. Adevărul că era nevoie de Băviță la Priza, Zaharoiu ocupând postul temporar, prin delegație.

Băviță avansează cu ajutorul lui Prală Ștefan care a trebuit să facă pe dracu în patru să-i găsească un loc bun tot în cadrul ABA Olt, altfel risca să spună tot ce știe și bine nu era pentru el și pentru alții. Din păcate tuturor le este frică de Băviță să nu vorbească, știe multe, și pentru asta va fi extrem de greu de doborât și le vedem teama, este avansat și nu dat afară, cum mulți sperau. Angajații ABA Olt sunt chiar revoltați de bătaia de joc a directorului Țigaret pentru decizia de a-l detașa pe Băviță la Priza Olt, toți crezând că vizita de la București se va lăsa cu plecarea lui definitivă din această administrație.

Boțone Silviu de la catering, muzică și voie bună la șefia inspecției

Important acum este cine îl înlocuiește pe Băviță la Inspecția Bazinală de Apă Olt – IBA – nimeni altul decât pesedistul Boțone Silviu, inspector SGA Brașov, un individ rudă cu cei care îi asigurau lui Prală & compania cazarea, muzica și dansul, masa și buna dispoziție cu fete, spun invidioșii.

Printre beneficiarii cazărilor era și Băviță, om de casă al lui Prală, care împreună cu alte persoane beneficiau de diverse servicii la anumite pensiuni din Sâmbăta de Sus, iar cheltuielile erau asigurate de ABA Olt cu semnătura lui Prală, chiar dacă nu aveau legătură cu activitatea de serviciu.

Boțone Silviu, era omul care, pe directoratul Prală, asigura totul la aceste pensiuni retrase, iar ca răsplată, pentru buna purtare, astăzi ajunge mare șef la IBA Olt. Totul se datorează șefului Prală care îl coordonează și pe directorul Țigaret, iar toate au loc pentru că se au la mână unii pe alții. Se vorbește în instituție că Țigaret întocmea documentația de avizare și proiectare pentru colaboratorii ABA Olt, dar prin firma pe care personal o deține, motiv pentru care este suspect ca fiind în conflict de interese. Acum trioul care continuă măgăriile este Prală – Țigaret – Băviță.

Acest Boțone nu doar că nu va mai verifica Brașovul, unde Răboacă și Băviță erau tătici, că doar nu o să-și dea singur în cap, dar nici Harghita și Covasna și nici celelalte județe din administrarea ABA Olt. Cu alte cuvinte, un pârât de inspector, ajuns mare șef la IBA Olt, va freca menta în birou planificând în continuare „cazările” pentru terți și nimic altceva. Adevărul că la IBA Olt nu era unul în stare să urce în locul lui Băviță și trebuia adus Boțone de la Brașov, să ne demonstreze conducerea ce angajați de valoare are IBA Olt.

Măgăriile cu vârf aduc funcții înalte

Au fost publicate sute de articole despre directoratul Băviță și Prală, dar cu cât ei fac mai multe măgării pe bani publici, cu atât mai sus sunt promovați. Amândoi sunt oamenii sistemului, drept pentru care niciodată nu vor pica sau vor pica la orizontală, cu picioarele înainte, și vom auzi ceva de genul: vai săracul de el, subit s-a mai dus!!! Țigaret a ajuns politic în scaunul directorial, dar se pare că a uitat și acum face jocurile unora ca Prală și Băviță, și nici nu ar putea să nu le facă atât timp cât este șantajabil. De ce nu o fi stat el unde era? Nu știm! A vrut director și acum în loc să fie

Reamintim că se fac verificări atente cu privire la sumele colosale cheltuite, în mandatul Prală, pe cazările la hotel pentru angajații ABA Olt (aspecte devoalate și în altă publicație locală și care au dat tonul verificărilor), care au participat la anumite cursuri. Un exemplu, SC Turism Miron SRL, SC Palermo SRL și SC Luci Tour Ioana SRL, societăți care dețin pensiuni cunoscute sub denumirea „la Paler” sau „la Miruna”, așa cum pot fi găsite și pe net, aparțin familiei Paler Ioan Miron (consilier județean Brașov legislația 2016-2020), Lucian Paler (și el consilier la un moment dat la o primărie) și Lucia Paler, familie de liberali din Brașov. Cazările angajaților la aceste pensiuni s-au făcut prin intermediarii de încredere, oameni de casă ai familiei Paler, Uță Mihai și Boțone Silviu, director SGA Brașov și respectiv inspector g.a. SGA Brașov, și angajații tot de încredere ai domnului Ștefan Prală.

În ediția următoare cazul Pîlșoi și „izolarea” lui la complexul turistic deținut de Prală în comuna Câineni, ăăă scuze…canton Voineasa, cu o diurnă de cazare în cuantum de 2300 lei, aprobată de director Amza Valeru, director SGA Vâlcea, la vreme respectivă.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.