245 total views

Pentru Matei Bogdan notele de 1 și 2,75 i-au adus numirea de MINISTRU care a venit la pachet cu jigniri gen – BOU și IMBECIL, pentru că asta se întâmplă când ești propulsat dar nimic nu te recomandă, iar presa centrală e mult mai slobodă…

La trei luni de mandat ca și ministru al Tineretului și Sportului, după ce a făcut cunoștință cu cei de la comisarul.ro, Matei face cunoștință și cu redactorii de la newsweek.ro care surprind o gafă de proporții și-l „promovează” pe „marele” ministru vâlcean care nu știe cu ce secretar de stat a făcut bugetul, întrebând: „cine este doamna Pescaru”, deși aceasta de afla chiar lângă domnia sa.

„Scena s-a petrecut, marți, în timpul dezbaterilor din Parlament privind bugetul pe 2019. După intervenția ministrului, unul dintre membrii comisiei parlamentare a întrebat: „Doamna Pescaru, puteţi să ne confirmaţi că indemnizaţiile sportivilor intră la bunuri şi servicii?” Constantin-Bogdan Matei, ministrul Sporturilor, a intervenit promt și a întrebat: „Cine este doamna Pescaru?”, iar răspunsul a venit din partea parlamentarului: „Este doamna din stânga dumneavoastră cu care, în teorie, aţi făcut bugetul.” Scena a amuzat-o până și pe persoana vizată, care a început să râdă la gafa ministrului”, scrie newsweek.

Dacă Matei nu o cunoaște pe doamna Pescaru, înseamnă că nu a participat la întocmirea bugetului, iar dacă „indemnizațiile sportivilor intră la bunuri și servicii”, așa cum a întrebat un membru al comisiei, este clar că „inteligentul” nostru ministru habar nu avea.

Matei, este senatorul care nu a susținut nici o conferință de presă de când deține această titulatură și are în Parlamentul României o activitate aproape zero, iar pentru aceste „calități”, Rădulescu îl face și ministru. Dacă mass-media locală l-a ridicat în slăvi pentru noua numire, cea națională îl jignește și îl ia la mișto pentru că nu e plătită de un Rădulescu. Astfel am avut ocazia să recitim articolele de „calitate” de la începutul „carierei” de senator, pe care nu le evidențiem aici, dar îi invităm pe cei ce doresc să citească mai multe despre profesorașul care a picat examenul pentru titularizare pe postul de profesor sport cu nota 2,57 și cel de inspector general adjunct cu nota 1, care se dă din oficiu și care spune totul despre acest inventat ministru, să deschidă AICI, AICI și AICI

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.