1,334 total views

…astăzi, 6 ianuarie 2020,  din funcția de șef adjunct la județ

Despre Subcomisarul Cosmin Adrian Iana știm că a fost numit, pe 1 martie, la conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. Acesta l-a înlocuit la şefie pe comisarul şef Gabriel Ciobotoiu, luând conducerea pe perioadă determinată prin desemnare de atribuţii.

Iana se titularizează

A fost împuternicit șef IPJ Vâlcea de pe funcția de adjunct la municipiu, unde s-a titularizat în urma unui concurs pe care l-a susținut  pentru ocuparea funcției de adjunct șef poliție municipiu reședință la Poliția Municipiului Râmnicu Vâlcea din cadrul IPJ Vâlcea, în data de 5 noiembrie 2018. Ulterior face rocada cu Oară Sorin și rămâne împuternicit la IPJ Vâlcea, ocupând funcția de șef adjunct. Așadar, după demiterea în direct la tv a lui Oară, Iana este și el demis. Probabil de mâine, 7 ianuarie, Iana se va prezenta la noul post – adjunct municipiu, șef fiindu-i Neghină Christian – șeful Poliție Râmnicu Vâlcea.

Iana este poliţist din 1997. A lucrat intiţial la Direcţia de Permise şi Înmatriculări, ca agent de poliţie, iar ulterior, în 2010 a trecut la Serviciul Poliţiei Rutiere. A stat doar câteva luni în această poziţie, după care s-a mutat la Biroul Poliţiei Rutiere, de unde a trecut direct la şefia Inspectoratului Judeţean de Poliţie  (IPJ) Vâlcea. În 2013 şi 2015 a fost înaintat în grad înainte de termen, întâi ca inspector de poliţie şi apoi ca şi subcomisar.

„Nu există un motiv anume, pur și simplu am fost demis pentru că eram imputernicit”, atât a declarat Iana Cosmin.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.