264 total views

A devenit deja o tradiţie ca anual, în Râmnicu Vâlcea să se desfăşoare Turneul Naţional de Handbal Mixt Amatori, competiţie care reuneşte sute de sportivi din toată ţara.

afisUn grup inimos de oameni a hotărât în urmă cu 6 ani că o parte importantă din sufletul acestui oraş este reprezentată de acest sport minunat şi, orice ar fi, aşa trebuie să rămână. Au fost puse în joc implicare, resurse şi multă, multă dragoste pentru handbal pentru ca în Râmnicu Vâlcea să fie organizată o competiţie care să ne facă mândri de faptul că suntem membrii acestei comunităţi care nu-şi uită valorile.
De aceea, suntem onoraţi să vă informăm că în zilele de 12 şi 13 martie Asociaţia Sportivă HandbalFan Rm. Vâlcea, Centrul Regional pentru Tineret si Dezvoltare Durabila Eurogreen si Fundația Judeţeană pentru Tineret – Vâlcea, precum şi partenerii săi tradiţionali – Inspectoratul Şcolar Judeţean, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret si Asociaţia ASIST Rm. Vâlcea, organizează :

Ediţia nr. 6 a Turneului Naţional de Handbal Mixt Amatori se va desfăşura sub sloganul „Handbal pentru Comunitate”.

Ne-am propus ca acest turneu sportiv să fie organizat ca un eveniment de strângere de fonduri pentru cazuri sociale (fonduri pentru reconstructia a doua case si pentru o operatie in Germania).
Dorinţa de a construi durabil în comunitate a stat la baza ideii acestui proiect care îmbină cele două dimensiuni: susţinerea tinerilor în dificultate şi sportul. Ajunşi la cea de a 6-a ediţie, acest eveniment a devenit deja unul de tradiţie iar fondurile atrase (taxe de participare, sponsorizări, donaţii) vor fi utilizate, ca şi până acum, pentru finanţarea proiectelor care au în centrul lor bunăstarea tinerilor.
Locurile de desfăşurare pentru meciurile de handbal vor fi Sala Sporturilor Traian și Sala de Sport a Colegiului Naţional Energetic, începând cu ora 9:00. Finala și festivitatea de premiere va avea loc duminică 13 martie începand cu ora 14:00.
La acest eveniment vor participa 12 echipe din ţară care vor însuma circa 180 de sportivi amatori și 30 de meciuri de handbal.

Îi aşteptăm alături de noi pe toţi cei care iubesc handbalul şi Vâlcea!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.