235 total views

Marţi 12 iulie, Gutău a avut prima întâlnire cu reprezentanţii Romprest Energy, firma care a câştigat contractul pentru salubrizarea oraşului şi care până acum şi-a bătut joc de acel contract, având o activitate ilegală pe raza municipiului. Amenzile vorbesc! Întâlnirea a avut ca scop stabilirea unor măsuri urgente de îmbunătăţire a serviciului  de salubrizare a municipiului.

20160623_161626

Gutău a solicitat, firmei responsabile cu ridicarea deşeurilor din oraş, să acorde o mai mare atenţie ritmului colectării de la ţarcurile de gunoi – mai ales în condiţiile meteo caniculare specifice acestei veri – precum şi igienizării spaţiilor de depozitare a deşeurilor. Totodată, s-a mai cerut ca în zona centrală ridicarea gunoiului să se facă doar dimineaţa, până în ora 7.30, sau seara, după ora 18.00, astfel încât traficul auto, şi aşa îngreunat de şantierul din Scuarul Mircea cel Bătrân, să nu mai fie perturbat suplimentar.

Romprest, un subiect foarte dezbătut de publicaţia online “Timpul de Vâlcea”

Am scris “n” articole referitoare la ilegalitatea activităţii celor de la Romprest, dar Executivul Primăriei, condus până în 6 iunie de Gigi Matei, nu a luat atitudine, ba mai mult, a primit din cauza acestora şi o amendă de peste jumătate de miliard, mai exact, 60.000 lei. Jumătate din minim, adică 15.000 lei au fost achitaţi încă din prima zi, chiar dacă aceasta a fost contestată.

Interesant este că, până la urmă, se pare că noua conducere a Primăriei municipiului reşedinţă de judeţ, doar ce s-a instalat şi cheamă la apel conducerea firmei Romprest Energy, conducere ce până mai ieri ne ameninţa că dă publicaţia în judecată, spunându-ne într-un drept la replică: “Suntem convinşi că faceţi jocurile unei firme care operează ilegal pe aria oraşului Râmnicu Vâlcea, publicând tot felul de jigniri şi lucruri false care să inducă în eroare populaţia oraşului. Faţă de acest aspect, considerăm că aţi căpătat deja calitatea de complice la sabotarea activităţii societăţii noastre, astfel că vom face demersuri în a introduce acţiune penală împotriva activităţii infracţionale a dvs”…

Romprest, să vă vedem acum ce mai comentaţi şi cum o să îndepliniţi dorinţele noului edil…

 

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.