Loading

…atât s-a putut pentru „înalta” funcție de Administrator Public, pentru responsabilitatea „imensă” avută în slujba lui Gutău, nu a orașului, să ne înțelegem clar!, și pentru experiența cu care a contribuit la succesele lor, pe persoană fizică – lui Gutău i-a crescut averea, iar fata sa a ajuns director la Căminul pentru Persoane Vârstnice.

CEI TREI „MARI” G – GUTĂU, GOGÎRNOIU, GHIBIRDIC

Mesajul sărac al împăratului Gutău

„După mulţi ani în care a lucrat în diverse poziţii ale administraţiei municipale până la înalta funcţie de Administrator Public, Alexandru Ghibirdic a luat decizia să renunţe la această responsabilitate pentru a se dedica familiei. Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea pierde un profesionist veritabil, un economist care, cu tenacitate şi bazându-se pe o vastă experienţă, a contribuit la succese certe ale administraţiei locale. Îi mulţumesc lui Sandu Ghibirdic pentru întregul efort pus în slujba Râmnicului şi dezvoltării sale şi îi urez să aibă parte, mulţi ani de acum înainte, de sănătate şi de toate bucuriile unui bunic înconjurat de cei dragi”.

„Un mesaj de mulțumire fals”, ne transmit angajați din Primăria Râmnicu Vâlcea care insistă că altul ar fi motivul pentru care Ghibirdic dintr-o dată decide să se dedice familiei. „Câinele nu pleacă de la abator decât dacă este rănit. S-au certat că nu a vrut să mai semneze anumite documente, știu lucrul acesta mai mulți din Primărie..”, dar cu toate astea nimeni nu vorbește. Toți au teamă de împărat, iar Ghibirdic a renunțat cu condiția ca Alexandra Irena Tudor, fata sa, să rămână la conducerea Căminului pentru Persoane Vârstnice Râmnicu Vâlcea.

Noi, însă, spunem altceva și anume: doar trei rânduri pentru acest profesionist veritabil, care cu o vastă experiență a contribuit la succesele administrației publice? Chiar nu s-a găsit a fi enumerat nici măcar un singur succes? Acest Ghibirdic, de la Gutău, a primit cea mai înaltă funcție – administrator public – și acum, tot de la Gutău, primește cel mai sărac mesaj de mulțumire.

Gutău știm că este sărac în exprimare, vedem asta când apare la „tivi”, dar dacă nici când îți pleacă oamenii mari, cu fapte mari, nu găsești cuvinte.. înseamnă că mesajul este așa cum spun angajații – FALS!

Fragment din vâlceainfo.ro

Administrație împânzită de rubedenii și afini

Din vara anului trecut, Căminul pentru persoane vârstnice Râmnicu Vâlcea este condus de Alexandra Irena Tudor. Nimeni alta decât fiica administratorului public al municipiului, Alexandru Ghibirdic, chiar dacă numele păstrat din fosta căsătorie n-ar fi dat-o ușor de gol. Un alt model de incompatibilitate (dacă nu conflict de interese) impusă trufaș pe banii contribuabilului vâlcean de o masă complice de funcționari și pseudopoliticieni. Încrengătură aproape ridicolă, dacă n-ar fi tragică pentru cetățeanul de rând. Nu-i căutați la declarații de avere și interese, că nu-i găsiți pe site-ul primăriei, deși ar avea obligația, și tată, și fiică, să le completeze corect, în caz contrar fiind sancționabili de lege. Ce credeți că a recomandat-o pe doamna Tudor să devină șefa căminului de bătrâni? Joburile anterioare de la Apavil sau Banca Transilvania? Ong-ul cu activitate străvezie pe care și l-a trecut în CV? Sau faptul că e fiica actualului administrator public, fost șef la taxe și impozite locale, pensionar de lux altfel, mână dreaptă a edilului? Întreb retoric și trist, evident…”

Ghibirdic „a murit”, trăiască „Gogu” !

Ghibirdic este înlocuit de „Gogu” de la Finanțe, pe criterii EXCLUSIV politice. Omul cu ajutorul căruia Gutău și alții și-au mărit averea și nu numai. Suntem convinși că „marele” finanțist, plătit din bani publici, după ce 15 ani la conducerea Finanțelor Vâlcea, nu a fost în stare să-și izoleze termic clădirea, ajunge astăzi Administratorul Public al orașului Râmnicu Vâlcea să contribuie la binele cui a contribuit și în ultimii 15 ani. Al grupului restrâns de lucru ! Nu are bani „Gogu” ? Are ! Îi întoarce cu lopata. Deci, nu stă în salariul de administrator de la Primărie, interesele fiind de altă natură și numai cine nu vrea să vadă, nu vede acest complot financiar public.

„Gogule”, să fii 15 ani director la Finanțe Vâlcea și să nu fi capabil să-ți izolezi termic clădirea care este cea mai urâtă din oraș, este strigător. Eu n-aș îndrăzni să candidez la un post de administrator public al municipiului!!! JENANT!!!

Pe „Gogu” l-a criticat Mircia, că el a stat 15 ani și și-a făcut avere din bani publici, nu pe Virgil Pîrvulescu al cărui mandat în fruntea Finanțelor Vâlcea a fost de doar 1 an de zile, perioadă în care a făcut un memoriu pentru reabilitare imobil. Singurul, de altfel, care a făcut acest demers și mai multe în alt articol. Ce să știe Gutău? El este doar un habarnist, care nu a scris în viața lui un proiect, ocupat fiind cu furatul..ăăă…scuze…cu asfaltatul…, condus fiind de mai mulți… „gogu”.

PE CE CRITERII A FOST ANGAJAT GOGÎRNOIU ȘI CE L-A RECOMANDAT? FAȚA…DESIGUR!

PE ACELAȘI SUBIECT MAI PUTEȚI CITI:

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.