12,596 total views

….totul s-a întâmplat astăzi, 22 septembrie 2020, cu 5 zile înainte de ziua votului, în jurul orei 10.00, în Catierul Ostroveni, lângă Grădinița nr 2, când un voluntar PNL distribuia pliante la căsuțele poștale. Reamintim că duminică, 27 septembrie, sunt alegeri pentru primar și consiliul local.

Voluntarul a fost oprit pe stradă și luat la întrebări de consilierul județean PER, Marian Dumitru, angajat SCM Râmnicu Vâlcea, că de ce împarte pliante, că nu este legal, blocându-l pentru a nu mai putea pleca, timp în care a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Gutău să vină la fața locului. În nici 2 minute a apărut Gutău care a început și el să-l ia la întrebări, cerându-i inclusiv buletinul (doar poliția te legitimează, nu primarul), după care a început să-l agreseze fizic.

Gutău, deranjat de mesajul prezentat în pliantele cu pricina, i-a luat voluntarului geanta cu pliante și i-a dat în cap cu ea, l-a călcat pe picioare după care l-a pus să “lingă pe jos” și să strângă pliantele împrăștiate din lovitura primită – geanta s-a rupt și pliantele s-au împrăștiat pe jos. E clar că îl lasă nervii pe infractor, nu se mai poate controla. Cartierul Ostroveni e fieful său, trebuie ținut cât mai izolat, în capcana mesajelor electorale ale PER, fără ca locuitorii acestui cartier să afle, spre exemplu, ce salarii au Gutău și cei din gașca lui. Tocmai ăsta era și mesajul pliantului și din cauza aceasta a deranjat foarte tare.

Ostroveni, zona de blocuri, e un cartier locuit de oameni care în marea majoritate sunt plătiți cu salariul minim pe economie, 2180 lei/lună. Să le arăți ce salarii și-au făcut Gutău și gașca, toate plătite din banii primăriei, e cam problemă.

Gutău = 23.400 lei/lună

Vețeleanu = 20.000 lei/lună

Preda Carmen = 20.000 lei/lună

Gogîrnoiu = 19.900 lei/lună…

…Sunt numai vârfurile caracatiței care a acaparat administrația orașului și trage aproape toate fondurile financiare pentru interese personale și de grup. E semn rău pentru Gutău. Invitat de către contracandidatul său, Virgil Pîrvulescu, la o dezbatere pe proiecte și idei pentru Râmnic, Gutău nu a avut curaj să se prezinte. În schimb, bate tinerii voluntari pe stradă, care își fac legal treaba, pentru că distribuie pliante prin care locuitorii află măgăriile pe care le face el, pliante care respectă un codul electoral.

La IPJ Vâlcea cetățeanul agresat a depus o plângere împotriva primarului încă în funcție Mircia Gutău, în urma căreia s-a întocmit un dosar penal în care se fac cercetări la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, pentru lovire sau alte violențe, în baza Art. 193 Codul Penal – „lovirea sau orice acte de violență cauzatoare de suferințe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”. De la IPJ Vâlcea, la fața locului a ajuns adjunct la municipiu  – Iana Cosmin.

Va face Parchetul cercetări sau și pe acest dosar penal se va pune praful? Noi spunem că se va pune praful! 

CETĂȚEANUL DIN FILMARE A VĂZUT CÂND GUTĂU L-A LOVIT PE CETĂȚEAN CU GEANTA ÎN CAP, DAR ÎI ESTEE FRICĂ SĂ DECLARE PENTRU CĂ ARE AUTORIZAȚIE DE LUAT DE LA PRIMĂRIE! SE AUDE IN FILMARE!

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.