2,873 total views

…pe sluga lui administrativă, pentru că „va negocia cu Costi să treacă toți la PSD, chiar dacă unii nici nu vor să audă de acest partid. Ea vrea să se negocieze, să fie deputat”, …susține informatorul nostru.

Aseară, am fost bombardată cu noi informații despre „vicesa” Preda. Pentru asta, m-am gândit că ar fi bine să nu le țin doar pentru mine (că doar nu ăsta e motivul pentru care le-am primit) și să le împart cu voi, cititorii publicației și nu numai. Așadar, Carmen Preda, consiliera lui Gutău, în relația cu constructorii, marți 22 iunie, și-a serbat ziua de naștere în incinta ștrandului municipal, exact unde soțul din dotare este noul „administrator” care la proba scrisă a luat 100 puncte și la proba interviu nu a putut obține mai mult de 75 de puncte. Chipurile…

Despre dezmățul onomastic care a avut loc în timpul programului de lucru, pentru că începuse de la orele 13.00, am primit câteva informații în jurul orei 15.00, moment în care a apărut și în spațiul public o postare care „i-a stricat” cheful sărbătoritei. A durut-o la… că am aflat noi ce face ea în această incintă publică locală, pentru că asta este ștrandul municipal. Totuși, a durut-o sau nu, din momentul respectiv se pare că ar fi ieșit un iureș susținut de un debit verbal nepotrivit la adresa mea și a altora. Cu privirea îndreptată către șeful local ar fi îngânat ceva de genul: „nu mă lasă domn’ primar, deputat la PSD mă face, mă doare undeva ce scriu ăștia că domn’ primar mă susține, nu mă atinge nimic din tot ce se scrie”, dar și alte baliverne.

La dezmățul public au luat parte: „Gutău, directori din Primărie, ETA, DADP, câțiva consilieri, prietenele ei de la SCM și nu numai – cotar, simona, ana maria, tania, adriana, avrămoiu” și probabil și altele/alții.

Mai are rost să o punem pe madam să ne facă dovada plății dezmățului? Mai are rost să-l întrebăm pe edil cum e posibil să folosească spațiile publice în interes personal? Mai are rost să-l întrebăm pe „administratorul” ștrandului municipal care este chiria pe care a încasat-o pentru acest „eveniment” ? Nu! Cu toate astea, noi vom prezenta de fiecare dată informațiile pe care le vom primi cu privire la persoanele care sunt plătite din bani publici.

Carmen Preda și Eugen Preda nu sunt nimic altceva decât slugile administrative de care încă se mai folosește Gutău pentru a-și rezolva afacerile personale…

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.