1,097 total views

Edilul și-a făcut un obicei din a jigni pe cei care îndrăznesc să facă opoziție domniei sale. Este adevărat, poate unii dintre noi mai greșim (pentru că cine nu muncește nu greșește) și nu observăm chiar totul așa cum ar vrea dumnealui, dar asta pentru că (cei care chiar suntem atenți la activitatea pe care o întreprinde în cadrul administrației locale) nu putem ține pasul cu ilegalitățile pe care destul de nestingherit și cu un tupeu ieșit din comun, insistă să le facă.


Tindem să credem că Gutău Mircia are consilieri de cea mai proastă factură din moment ce nu pot să-l facă să înțeleagă că nu poate să jignească pe nimeni, fie și în conținutul unui document oficial ce aparține unei instituții, în cazul de fața – Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Mai mult, ca să-l parafrazăm pe edil spunem că „pur și simplu nu are capacitatea de a pricepe” ce trebuie să conțină un comunicat de presă care se remite sub antetul unei instituții.

Infatuarea, nesimțirea și tupeul de care dați dovadă să nu credeți o secundă că la următoarele alegeri nu vă vor fi taxate de cetățenii cărora deja le pare rău că v-au acordat votul de încredere. Cu regret observăm că nu există o ieșire a domniei voastre în spațiul public în care să nu jigniți pe cineva. Dacă nu știți, vă spunem noi ce au ajuns să spună cei care v-au acordat încrederea de a ne reprezenta și anume –  acum le este rușine că ne reprezentați.

Ca o concluzie, încercați, totuși, atunci când mai transmiteți comunicate de presă în conținutul acestora să nu se mai regăsească jigniri. Înțelegeți că nu aveți acest drept asupra nimănui, nu din poziția de primar al acestei urbe și nu pe documente oficiale.

În speranța că dumneavoastră aveți „pur și simplu capacitatea de a pricepe” așteptăm următoarele comunicate de presă.

Și să încheiem în aceeași notă a comunicatului remis „ar trebui să fiți atent, totuși:” soarta voinicului stă în mâna prăpăditului!

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Ca urmare a unor critici lansate de preşedintele interimar al PNL Râmnicu Vâlcea, Bogdan Popescu, faţă de alocările bugetare aferente achiziţionării unui sediu pentru administraţia publică municipală, doresc să fac următoarele precizări:

Prin HCL nr. 45 privind aprobarea bugetului local şi a listei de investiţii pe surse de finanţare pentru anul 2018 – adoptată în şedinţa din 15 februarie după o consultare publică a cetăţenilor municipiului – în cadrul Anexei nr. 6 – Lista obiectivelor de investiţii, la capitolul 51, poziţia C1 – Achiziţii de imobile s-a prevăzut suma de 2.000.000 lei pentru achiziţia imobilului construcţie şi teren aferent din str. General Magheru nr. 25, respectiv clădirea SOCOM, aşa cum mai este cunoscută.

În urma discuţiilor avute cu proprietarul acestui imobil şi a faptului că am obţinut ca plata aferentă acestei achiziţii să se facă în anul 2019, prin HCL nr. 67/28.03.2018 privind rectificarea bugetului local şi a listei de investiţii, s-a aprobat, printre altele, mutarea acelei sume blocate de 2.000.000 lei la alte capitole, printre care şi pentru începerii lucrărilor de amenajare şi repararea a demisolului şi parterului imobilului SOCOM în vederea realizării unor spaţii pentru arhivă, respectiv pentru birouri. Evident că aceste lucrări urmează să se desfăşoare doar după achiziţionarea clădirii din strada General Magheru nr. 25.

Pot admite că domnului Bogdan Popescu îi lipseşte pur şi simplu capacitatea de a pricepe cum merg lucrurile în administraţia locală. A dovedit-o şi în alte ocazii, prin intervenţii la fel de paralele cu realitatea.

Însă mi-e mai greu să admit că nu are informaţiile necesare: putea să ne întrebe şi l-am fi lămurit, ori putea să fie informat de către consilierii locali ai PNL, sau citea atent materialele de pe site-ul primăriei. De unde deduc că domnul Bogdan Popescu se face că nu ştie, doar-doar mai inventează un motiv de atac la adresa primăriei.

Ar trebui să fie atent, totuşi: cine face prea mult pe neştiutorul, poate rămâne aşa!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.