244 total views

….din unitățile de învățământ din municipiul Râmnicu Vâlcea, care au obținut media 10 la examenul de Evaluare Națională organizat pentru absolvenții clasei a VIII-a din anul 2019, și la examenul de Bacalaureat sesiunea iunie-iulie 2019.

„Se aprobă acordarea sumei de 3.000 lei/elev pentru cei 9 (nouă) elevi care au obținut media 10 la examenul de Evaluare Națională organizat pentru absolvenții clasei a VIII-a din anul 2019; se aprobă acordarea sumei de 4000 lei/elev pentru cei 3 (trei) elevi care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat sesiunea iunie-iulie 2019”, se arată în proiectul votat în unanimitate.

Suma alocată, în cuantum de 39.000 lei, pentru premierea elevilor, va fi suportată din bugetul local al municipiului. Festivitatea de premiere se va face în cadrul unui eveniment festiv, la un moment stabilit de comun acord cu elevii premianți și cu Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea.

În ședința de Consiliul Local, edilul a lansat invitația tuturor consilierilor de a participa, sâmbătă 3 august, la un spectacol organizat în centrul municipiului și dedicat acestor elevi de nota 10.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.