136 total views

Fiecare vâlcean va plăti 2 (doi) lei pentru decorațiunile de la Balul Primăriei. Așa vrea Gutău Mircia. NUMAI DECORAȚIUNILE pentru chermeză vor costa 180.000 lei. Aproximativ 40.000 euro.

Oare pentru restul de cheluieli cu cheful: mâncare; băutură; muzică și entertainment; servicii de servire; închiriere locație; invitații, comunicare, alte cheltuieli, câți bani urmează să plătim?

Pe noi, cei care plătim, ne-ați întrebat dacă vrem să decontăm dezmățul acesta nesimțit? Marea majoritate se confruntă, lună de lună, cu mari probleme și lipsuri, iar dumneavoastră cumpărați de 40.000 euro decorațiuni ??? Nu mai sunt locuri de muncă, iar copiii pleacă în țări străine să-și caute un rost în viață. Nu vă e rușine de toți acei oameni din Ostroveni și Petrișor care v-au votat și care de sărbători poate nu au ce să pună pe masă în timp ce Gutău Mircia “sparge” 40.000 euro pe decorațiuni pentru o petrecere?

Mare nesimțire și bătaie de joc!
Mare sfidare la adresa tuturor celor care locuiesc în Râmnicu Vâlcea!
Ne-ați mințit la alegeri, iar acum vă arătați adevărata față!

Vă promitem noi, cei care locuim aici zi de zi, că aceste mârșăvii ordinare, aceste sfidări fără măsură, această bătaie de joc pe banii noștri, ai celor care v-au ales să le administrați orașul, că aceste mizerii nu o să rămână nedecontate. Toate aceste excese se vor plăti de către cei care le fac. Așa e-n viață!

Când o să vă distrați la Balul Primăriei și o să priviți decorațiunile pe care noi le-am plătit, cu 2 (doi) lei din buzunarul fiecărui vâlcean, vă dorim să vă stea în gât mâncarea pe care o veți mânca și băutura pe care o veți bea.

O să ne facem și noi baluri, în locurile de joacă cele noi, cu un ziar pe masă și 2-3 felii de parizer cu pâine și o să ne gândim la Gutău Mircia cum se distrează, ca un avedărat primar, căruia îi pasă de oameni, care se ține de cuvânt, care face ceea ce a promis!

Ai dumneavoastră votanți din Ostroveni!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.