438 total views

….administrator special, în condițiile în care a mai ocupat această funcție tot datorită lui Gutău, dar a plecat nu unde i-a fost lui mai bine, cum susține consilierul liberal Victor Stănculescu, ci unde tot Gutău l-a trimis, că avea nevoie de el. Așadar, a făcut doar o mică pauză.

 

„Domnule președinte, eu vreau să vă fac să vă țineți promisiunea. Ași spus că veți veghea ca viitorul administrator special să-și petreacă minim 4 ore pe zi în CET Govora. Vin cu o informație, poate dvs nu o aveți. Domnul Ștefan Prală este angajat ABA Olt și de ieri (n.r. marți 18 februarie) este detașat la ANAR cu un program de lucru de 8 ore pe zi, de luni până vineri. Gândiți-vă, cum poate Prală ca angajat la ANAR să-și îndeplinească obligațiile (adică să stea la program, dacă 8 ore le stă la ABA Olt) ? Mai mult decât atât, l-am mai avut pe Ștefan Prală administrator special. Poate când i-a fost CET-ului greu a plecat unde i-a fost lui mai bine, director – ABA Olt. Nu mi se pare moral pentru dumnealui, în primul rând, să accepte din nou această funcție de administrator special la CET. Ca atare, grupul consilierilor liberali vine cu o propunere pertinentă – Nicolae Jivan – și cred că puteți avea o colaborare bună cu dumnealui în ceea ce privește CET-ul și pentru a vă ține promisiunea eu cred că Ștefan Prală nu este o soluție bună pentru CET Govora”, susține consilierul liberal Victor Stănculescu.

Rădulescu îl completează și-l asigură că până la semnarea contractului de mandat va verifica cele specificate și se va respecta legea.

Victor Stănculescu când a spus că nu e moral să accepte din nou această funcție, a gândit bine, dar una-i una și alta-i alta. În plus, cum să nu accepte, că doar nu se duce obligat, ci cu bună știință. Pentru un salariu de 16.000 lei/lună și tu Victor te-ai fi dus…„impus” de oricine…

„Liberalii care m-au propus în 2017, înainte au avut tot un liberal… mihalache, care lucra la București și venea o dată pe lună, eu când m-am dus acolo am fost prezent mereu si lucrurile au mers bine. Îmi fac datoria în așa fel încât nimeni să nu aibă probleme. Am zile de concediu de luat, fără plată, am să fac în așa fel încât să fac față acolo. Îmi voi face datoria și voi face tot ce trebuie ca lucrurile să meargă bine. În momentul în care consider că este primordial CET Govora și nu mai fac față , voi lua o decizie. Voi depune toate eforturile să rezolv problemele de la CET, că sunt multe. Este o situație grea cu care ne confruntăm, ăsta e adevărul. Și data trecută când am fost am fost prezent zi de zi și niciodată nu am lăsat un document nesemnat de pe o zi pe alta. Nu am dezamăgit niciodată și dacă nu știu nu mă bag, dar aici știu și am să arăt că pot și sper să facem în continuare lucruri bune”, susține Ștefan Prală.

Prală a mai menționat și că va face toate diligențele necesare pentru a putea comunica mai mult cu mass-media și a arăta până la urmă transparență în activitate, lucru care a lipsit și lipsește cu desăvârșire din multe instituții.

Cu 22 de voturi „pentru” și 11 „împotrivă” Ștefan Prală urmează să semneze contractul de mandat. În prezent se află la Oradea, în delegație, iar cele 8 ore de muncă le efectuează în cadrul instituției ABA Olt, în Râmnicu Vâlcea, departamentul audit și nu la ANAR-București.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.