3,085 total views

….și alți câțiva opozanți ai domniei sale. Asta ne demonstrează prin postările din ultima perioadă, care conțin jigniri și persiflări, publicate, atenție!, pe contu-i personal de Fb. Dacă Gutău ar fi un primar corect, cum se autointitulează, și dacă ar veni cu clarificări administrative reale, în urma postărilor care nu-i sunt pe plac, fie că sunt ale lui Pîrvulescu sau ale altcuiva, le-ar răspunde tuturor pe pagina oficială a Primăriei Râmnicu Vâlcea și în nici un caz pe contul său personal de Fb.

Un primar adevărat, dacă are ceva de spus o face oficial și argumentat. Atât timp cât Gutău ca să ne răspundă își folosește doar contul personal de Fb, și nu folosește comunicate de presă care să conțină antetul instituției/ștampila/semnătura lui, este evident că urmărește doar denigrarea persoanelor respective, instigând cu știință la jigniri, ură și atacuri fără precedent. Dovadă stau distribuirile masive ale postărilor din contul „Mircia Gutău” și lipsa de distribuire a postărilor din contul „Primăria Municipiul Râmnicu Vâlcea”.

Vorba poeziei ! „Când nimic nu ai a spune, înșirând cuvinte goale” tu de fapt ai un singur scop : să aduni cititori „câtă frunză, câtă iarbă” care să-ți aplaude jignirile. Gutău simte nevoia acută de a se exprima la adresa lui Pîrvulescu și a altora bazându-se pe recomandările unora mai „cunoscători” și mai „inițiați” decât el, neînțelegând penibilul în care se afundă. Caută stimulente despre ceea ce crede că ar merita să ajungă la urechile publicului, fără a convinge cu argumente „greșelile” lor, dorind cu orice preț doar să le păteze imaginea !

Domnule Gutău, v-am lăsat să ne terfeliți după cum ați poftit, dar am considerat că după multele postări pe care le-am igonorat, acum nu putem fi lipsiți de reacție. De ce ? Simplu ! Vedem cum scara valorilor este răsturnată de un personaj care atacă nejustificat (doar pentru că poate !), ducând munca și capacitățile unui om, fie el Pîrvulescu, A. Pană, T. Pană, Diaconescu, Boureci, etc în derizoriu.

Vorbiți adesea despre credibilitate și legitimitate morală, uitând că ani la rând v-ați plimbat fălos pe străzile din Râmnic, deși erați infractor dovedit, declarându-vă de-a lungul timpului susținerea unuia sau altuia, urmărind de fapt ca aceștia să vă satisfacă interesul personal și/sau de grup, prin activități ce ușor puteau atinge imoralitatea, ilegalitatea și corupția ! Ați mințit politic un județ întreg, cu atacuri la personaă, acuze nefondate și elogii pentru partide precum PSD și PMP. E drept, veniți dintr-o altă epocă a politicii, care ușor, ușor, apune. Obișnuiți-vă !

Acum, avem un OM, în persona lui Virgil Pîrvulescu, care dincolo de atacurile nejustificate pe care i le-ați adus cu ajutorul presei aservite, și pe care în continuare i le aduceți, a construit în jur, având această capacitate, oferind o perspectivă pentru mii de oameni, încredere și speranță că putem să îndreptăm ceea ce domnia voastră a stricat. A mișcat Râmnicul în jurul lui, acum având capacitatea și independența a vă sta în față, de a-și ține căciula pe cap ! Și nu ar fi reușit asta dacă avea scheleți ascunși în dulap ! Drept pentru care, toți care vedem larg… vă spunem să vă opriți ! Zilnic, ne aratați că în continuu sunteți în faza de căutare prin toate colțurile minții. Faza aceea în care începi să „sapi” după cuvintele și formulările „ideale”, formulări pe care le „păstrezi” ca pe asul din mânecă, în așteptare, până la momentul perfect când vor putea fi folosite.

Discriminarea este o problemă actuală, care la locul de muncă poate apărea în stabilirea responsabilităților, formarea și dezvoltarea profesională și de ce nu în posibilitatea de promovare, cea din urmă fiind una de neacceptat de edil, când vine vorba de viceprimarul Virgil Pîrvulescu. Gutău, pentru viceprimarul Pîrvulescu, afișează un comportament specific fenomenului de mobbing (în traducere – hărțiure), prin acțiuni care vizează izolarea lui (nu vorbește cu el, i-a dat un birou departe de colegi dorind ignorarea prezenței lui), acțiuni de desconsiderare în fața colegilor (lansează diverse zvonuri despre el și îl ridiculizează), acțiuni de discreditare profesională (nu îi atribuie sarcini). Prin acțiunile întreprinse împotriva lui Pîrvulescu, urmărește ca angajamentul lui față de aleșii săi să fie diminuat, să își piardă încrederea în el, în urma acțiunilor de discriminare repetate, dorind să-l facă să exprime furie, frustare, depresie sau să afișeze un nivel de stres ridicat.

În speranța că va obține din partea lui Pîrvulescu o demisie, are un comportament abuziv față de acesta, caracterizat prin dorința de a-l umili prin textele pe care zilnic le publică pe contul lui de Fb., texte penibile și pline de oftică !!! Totuși, Mircia Gutău, nu vrem să vă stricăm „distracția”, nu mă înțelegeți greșit, dar nu a venit încă vremea să vă culcați pe o ureche și să sărbătoriți !

Toate cele mai sus expuse reprezintă o opinie personală !

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.