239 total views

…seara, la Ramada. Așa începe o declarație a edilului în urma articolului cu titlul „regionala 4 antifraudă și-a mutat sediu la Ramada”, interpretând textul ca fiind o acuzație la adresa dumnealui.

 

„Gutău, marele mahăr pune țara la cale cu oamenii de afaceri din Vâlcea, seara, la Hotelul Ramada. În noaptea respectivă, când Annabella a sărbătorit 25 de ani de la înființare, eu am ajuns acasă la ora 03.00. Mai mult, la evenimentul respectiv, nici măcar nu am fost invitat. Fără o minimă verificare, fără nimic, au lansat în presă că eu coordonez nu știu ce mișcare, că îi aduc la Vâlcea pe cei de la ANAF și începem să facem percheziții prin apartamente. Trebuie să ai o doză de nebunie să vii cu asemenea prostii”, declară Gutău Mircia pentru o publicație locală.

Ne simțim datori să intervenim pe declarația edilului pentru a informa, și noi la rândul nostru, corect opinia publică despre cum înțelege domnia sa un articol care din titlu pleacă cu o doză de glumă și o ține așa până la final. Trebuie să menționăm și că nu am pus la final sintagma „acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare”, pentru că nu este un pamflet, dar cunoscând inteligența nativă a oamenilor născuți în zona noastră, nu era normal să fac o asemenea precizare. Dar, majoritatea din cei care au citit, și cu care am discutat diverse despre acel articol, au înțeles că este o glumă, singurul care se pare că nu a înțeles, și care a luat foc și s-a arătat negru de supărare, a fost inteligentul Gutău Mircia.

Textul nu are nici o legătură cu declarația pe care acesta voit a dat-o eronată, pentru a induce cititorilor că este victima unor „inepții” publicate. Nu l-am făcut mahăr, nu l-am acuzat că ar coordona ceva, nici că îi aduce pe cei de la ANAF la Vâlcea și nici că va face percheziții, dar observăm că se atacă maxim. De ce vă simțiți vinovat de una sau alta, în condițiile în care textul nu face referire la dvs, ca primar, Mircia Gutău? Unde scrie în text „Gutău marele mahăr”? Inteligența noastră ne asigură că v-ați dat singur de gol, având la cunoștință de aceste manevre.

Ce fel de verificare doreați să facem? Să vedem dacă ați participat la sindrofie? Articolul este publicat înainte de începerea evenimentului și doar s-a intuit cine ar participa. Ce să faci, n-ai ce să faci, când vrei să ieși moț să declari ce nu s-a scris și să-ți arăți IQ-ul.

Cine va citi articolul va observa că Gutău minte cu nerușinare. Nicăieri în text nu facem referire la domnia sa. Că la final am adăugat că își va face și hotel dacă mai ia un mandat, e cu totul altceva. Și atunci, noi am scris prostii sau Gutău face pe fata mare?

Până la urmă care este marea supărarea a lui Gutău? Că nu a fost invitat la sindrofie de cetățenii de onoare sau faptul ca cetățenii nu-i mai acceptă comportamentul?!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.