Loading

….angajata care a distrus o parte bună din imaginea primei instituții din Râmnicu Vâlcea – Primăria – prin comportament inadecvat, edilul, după 4 (patru) ani, fiind până la urmă obligat să renunțe la „serviciile” ei „culturale” și oferite „cu grijă”, mutând-o la serviciul social.

Așadar, la marea inaugurare a parcului „Știrbei Vodă”, Gutău se pare că a uitat prin ce rușine a trecut din cauza acestei angajate, care în fața multor directori s-a dezbrăcat verbal, și din nou o urcă pe scenă, și culmea, în fața copiilor. Nu putem să-l acuzăm pe Gutău de memorie scurtă, că n-avem cum, dar ne demonstrează că nu are angajați de calitate care să reprezinte Primăria cu cinste, chiar și pe o scenă de inaugurare a unui parc municipal.

Nu s-a gândit o clipă că prezentatoare și actrița Mihaela Mihai, o angajată a Teatrului municipal „Ariel”, are o reputație foarte bună, fiindu-i cea mai potrivită persoană a-i sta în stânga sa la înmânarea premiilor, fără ca angajata Avrămoiu să umbrească acest eveniment ce s-a dorit a fi unul de un nivel aparte. Edilul, nu s-a gândit o clipă ca măcar pozele cu ea să NU fie publice, pentru a nu o aduce iar în discuție la …unii. Nu vom relata aici ce mesaje am primit, dar putem spune că Gutău, defilând iar lângă ea, ne demonstrează că, singur și cu știință, pentru ea acceptă să fie criticat, pătându-și din nou imaginea.

La inaugurare, dacă primarul Gutău şi-a exprimat satisfacţia faţă de modul de derulare a acestui proiect, noi ne exprimăm insatisfacția față de prezența angajatei Avrămoiu, la acest eveniment public.

În loc de concluzii,

Marea inaugurare nu s-a bazat pe principii radicale pentru un succes răsunător, consilierul edilului pe probleme de comunicare fiind „plecat” cu…gândul.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.