427 total views

…un individ care nu stă acasă să-și vadă de bătrânețea lui, trăgând în stânga și în dreapta cu gloanțe oarbe doar o mai nimeri o „crăpioară”.

Celebra strategie „dezbină și stăpânește”, este o tactică politică de câștigare și menținere a puterii prin divizarea populației în entități mai mici, care separat au o mai mică putere decât unul care își impune voința. Plecând de la această logică, vedem cum, pe plan local, partidele mici nu sunt doar împiedicate să se unească și să devină mai puternice susținând un condidat comun, dar sunt și dezbinate. Și la toate astea contribuie un singur om, pentru că Râmnicu Vâlcea, încă, „beneficiază” de acest individ care distruge tot doar să rămână el și acoliții săi – Mircia Gutău!

ORGANIZAȚIE DISTRUSĂ!

Cu câtă ușurință a declarat el la Brașov, că de ALDE, PRO România, PMP, se alege praful și clar s-a referit la organizațiile județene, că doar nu e Dumnezeu pe pământ să dea verdicte pentru toate partidele politice la nivel de țară. Nu, omul a spus clar că la Vâlcea a distrus tot, iar dacă mai ridică cineva capul îl distruge și pe ăla.

Dumitru Lovin – omul lui Gutău

Face ședințe, dă telefoane, promite funcții, desface organizații locale și distruge definitiv ALDE Vâlcea, doar pentru a-și atinge un nou scop – funcția de președinte la PRO România.

După ce a reușit să țină într-un scandal continuu organizația locală și județeană ALDE, acum nu-i mai convine nimic la această formațiune politică și o taie către PRO România, promovând peste tot că el ia organizația ca și președinte. Toate astea doar pentru că, spun surse credibile din interior, Ponta ar avea nevoie de votul lui în Parlament.

Plecând de la această nevoie de vot, Lovin acum se crede semizeu și „conduce” fără acordul nimănui noua formațiune politică, chiar dacă face acest lucru de prin alte birouri. Deputatul se laudă că 6 filiale și alți 40 de membri îl urmează în „noul” proiect politic, pentru a-i arăta lui Ponta forța lui politică.

Dumitru Lovin este un individ la 78 de ani care din greșeală a luat un mandat de deputat în Parlamentul României și culmea mai vrea unul, în condițiile în care la vârsta lui ar trebui să mai stea și pe acasă și să lase tinerii să se afirme, să construiască politic și administrativ ceva pentru această societate. Tineri care se adaptează la nou cu ușurință și știu să utilizeze un laptop, știu să acceseze fonduri europene, au viziune și putere de muncă. Într-un cuvânt, ce pot face tinerii astăzi nu mai poate face Dumitru Lovin, fără nici o supărare.

Avem nevoie în politică și în administrație de oameni care se mișcă repede, care au prestanță în fața delegațiilor străine, care au idei europene și care pot construi într-un an ce Lovin ar mai construi în 10, la cei 78 de ani pe care îi deține și îi urăm mulți înainte, dar nu așa. Nu spunem că la vârsta asta trebuie „aruncat”, spunem că trebuie să-și vadă de bătrânețea lui și eventual, dacă vrea, să sprijine tineretul cu experiența pe care o are și nu să-l încurce.

Lovin este acel individ, ca mulți alții de pe la noi, care nu a format un tânăr în politică sau în administrație, să fie mândru că lasă ceva în urma lui, dorind să fie doar el până când n-o mai putea.

Revenind la PRO România, Lovin nu este acceptat de organizația județeană care chiar astăzi începând cu ora 12.00 se va reuni în ședință pentru a pune la punct „delirul” deputatului.

„Filiala ALDE de la Vaideeni chipurile aterizează dintr-o dată la PRO România și o aduce Horațiu Comănescu, care în spate e împins de Lovin. Toți care nu au loc pe liste la alte partide, acum se refugiază pe unde pot, funcții să obțină în rest nimic nu contează. Horațiu a fost refuzat de PSD și acum vine la noi și cu pretenții și nu unele mici, vrea deputat. Și Lovin vrea același lucru și tot așa..noi am muncit și ei vin acum că vor funcții la PRO România”, ne comunică un membru al formațiunii politice condusă de Ponta și care este stupefiat de ceea ce se întâmplă.

Este evident că Lovin Dumitru, Horațiu Comănescu, Lili Ștefan sau alți indivizi care au năpustit peste noapte că vor să fie la PRO România, sunt împinși de legături puternice din spate pentru a distruge și această formațiune politică pentru ca nimeni să nu-i ia fața lui Gutău. Lovin este omul lui Gutău și se pupă și cu Rădulescu atunci când politica o cere. Horațiu Comănescu nu a fost refuzat de PSD, ci a fost „transferat” special pentru a da din casă, pentru ca nimeni să nu încurce „alianța binelui” condusă de binomul Gutău/Rădulescu.

Frica de USR, PNL, Virgil Pîrvulescu, Cristi Jianu, un Mihăilescu care se poate întoarce, frica asta îl face pe Gutău să distrucă partidele mici la Vâlcea, băgându-și iepuri peste tot, să controleze tot, să aibă oamenii lui peste tot. Să nu utiăm cu câtă ușurință Gutău a declarat la Brașov că „partidul lui Ponta vă spun eu că se alege praful”, pentru că știa că l-a trimis pe Lovin, prietenul lui din „copilărie”, să distrugă și PRO România la fel cum a distrus și ALDE. Omul s-a bazat pe Lovin când a declarat.

Problema e alta, de data asta Lovin va fi el cel distrus, dar cu el și alți zeci de oameni care dacă s-au luat după el, devenind traseiști politici doar să obțină funcții, își merită soarta. PRO România nu îl acceptă pe Lovin, iar Ponta nu moare după votul lui în Parlament. Cariera politică a lui Lovin se va încheia odată cu mandatul de deputat.


Fosta-i lele, cat ai fost, dar acu’ e lucru prost…


Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.