Loading

…dosarul fiind introdus pe rolul instanței de judecată în data de 12 aprilie 2019 și a trecut prin 9 termene, din care 4 de amânare a cauzei față de lipsa raportului de expertiză (1 an de zile !). Următorul termen de judecată este 10 mai 2021.

Se pare că justiția este întârziată din motive procedurale, în sensul că, expertiza tehnică de specialitate, dispusă în cauză a se efectua, nu a fost finalizată deși au trecut 4 (patru) termene de judecată. Se consideră că după aceea se va stabili sub aspectul despăgubirilor materiale, implicit a prejudiciului pretins creat, că se va ajunge la o finalitate privind suma de bani pe care o vom suporta cu toții, înspre a-i fi alinată teribila suferință pe care a fost nevoie să o suporte. El, nu este unul oarecare, este conducătorul cetății și, probabil, suferința este proporțională cu rangul acestuia în societatea râmniceană. Deci, nu vă așteptați la o cotizație măruntă pentru tragedia la care a fost supus acest justițiabil, că este posibil să băgăm adânc mâna în buzunar pentru a-l compătimi întru totul. Sau cum își dorește domnia sa !

Vedem că de peste 1 an judecătorul fondului este împiedicat să dea o soluție, având în vedere că o expertiză de specialitate ar trebui să se efectueze într-un timp mult mai mic. Noi credem că expertul, desemnat în cauză, a pierdut noțiunea timpului și ne ține pe toți cu sufletul la gură. Nu ne rămâne decât să sperăm că la următorul termen de judecată se va depune raportul de expertiză, astfel încât să se facă un pas înainte în judecarea cauzei. Suntem elevi în așteptarea răspunsului, noi gândindu-ne la mai puțin, iar premiantul la mai mult. Dar, un lucru este cert : suntem nerăbdători în așteptarea deznodământului final.

Totuși, vorbim de 10, 5 milioane de euro !!!

Contactat telefonic pentru un punct de vedere, avocatul Feroiu Octavian și-a cerut scuze pentru că nu poate să ne stea la dispoziție, din motive pe care nu le vom evidenția aici, dar care sunt de înțeles. Am apreciat totuși interesul arătat pentru a sta de vorbă si a ne răspunde la ceea ce doream a-l întreba. Avocatul a solicitat să revenim în altă zi. Mircia Gutău și el a fost contactat pentru un punct de vedere, dar nu a dorit să dea curs solicitării noastre, până la publicarea acestui scurt articol. Dacă Feroiu și Gutău ne vor da, până la urmă, o declarație de presă cu privire la acest subiect, vom reveni în atenția cititorilor cu cele declarate.

 

Pe acest subiect mai puteți citi…

Mircia Gutău și cele 10 milioane de euro pe care le cere statului român…

Pentru că l-a susținut MORAL, Gutău i-a plătit cazarea, masa și transportul…

Mircia Gutău se RĂZBUNĂ. ATAC DUR la adresa PROCURORULUI de caz de la DNA…

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.