Loading

Pentru că suntem în plină desfăşurare a procesului de învăţământ, iar şcoala îşi urmează cursul ei firesc, Grupul Editorial Corint aduce cartea educaţională în şcoala dumneavoastră.

Multe şcoli din Râmnicu Vâlcea, precum Şcoala gimnazială I.G.Duca, Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân, şcoala generală nr.1 Take Ionescu, Colegiul Naţional Alexandru Lahovari sau Liceul Economic, dar şi şcoli din localităţile limitrofe vor primi vizita noastră. Avem multe lucruri interesante să vă împărtăşim. Venim cu o ofertă impresionantă de carte şcolară, pentru ca toţi elevii, de la mic la mare, să beneficieze din plin de educaţia atât de necesară unei corecte dezvoltări personale. Că este vorba de preşcolari, elevi din ciclul primar sau gimnazial, oferta educaţională a Grupului Editorial Corint va fi cu siguranţă pe măsura aşteptărilor dumneavoastră.

“Lectura suplimentară ne devine familiară din primii ani de şcoală. Selectarea lecturii suplimentare revine învăţătorului, care cunoaşte cel mai bine afinităţile sufleteşti ale elevilor precum şi conţinutul educativ necesar într-o anumită etapă a dezvoltării lor. Dacă elevul începe a citi din curiozitate, iar această curiozitate se transformă în deprindere, în obişnuinţă şi insistă, motivat fiind şi de aprecierile primite la clasă, el va realiza mari progrese în dezvoltarea sa ulterioară” , spune Sorin Lucaci, specialist marketing al editurii Corint.

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.