Loading

Una dintre valorile grupului Cris-Tim a fost, încă de la înființare, grija pentru oameni, astfel că am decis să ne implicăm, alături de Andreea Marin și Fundația „Prețuiește Viața”, prin donarea unor alimente care să fie distribuite persoanelor care fac parte din categorii cu risc mare de îmbolnăvire cu Covid-19, cărora viața le-ar putea fi pusă în pericol prin expunere, în aceste zile.

Astfel, joi, 18 martie, am donat către Fundația „Prețuiește Viața” peste 2800 de bucăți de produse Ready Meal (adică salate de vinete, chiftele, pilaf sârbesc), 5600 de pachete de mezeluri Cris-Tim cu Eticheta Curată (mușchi file, salam și cârnați), precum și peste 2400 de bucăți de produse lactate de la brandul Mugura (iaurt, smântână și lapte). Transporturile produselor către fundație s-au făcut în condiții de siguranță maximă, folosindu-se mașini igienizate speciale, din flota proprie, iar șoferii care au operat aceste transporturi au fost dotați, la rândul lor, cu mănuși și măști de protecție, pe toată durata acțiunii.

În cadrul grupului Cris-Tim s-a dispus încă de la începutul situației în care ne aflăm formarea unei echipe interne de criză, responsabilă cu măsurile de protecție și prevenție împotriva Covid-19. Viziunea fondatorului companiei a fost, încă de dinainte de apariția acestei situații, aceea de a investi continuu în tehnologii inovatoare, cu scopul de a securiza 100% procesele fabricării produselor Cris-Tim, din punct de vedere al calității și siguranței alimentare, astfel încât calitatea să fie una excepțională.

Mediul de lucru din cadrul fabricilor de producție Cris-Tim este dintotdeauna unul îmbogățit cu stații de ozon, substanță ce garantează pregătirea produselor în aer proaspăt, ca la munte, distrugând microbii și virușii din aer. Astfel, continuarea proceselor de producție în toate companiile membre ale grupului se desfășoară în continuare, în condiții de siguranță deplină, care ne permit, pe lângă asigurarea continuității livrării stocurilor la rafturi, acțiuni de felul în acesta, de sprijinire a celor aflați în nevoie.

În cadrul Cris-Tim, la finalul fluxului tehnologic, se asigură un nivel suplimentar de siguranță, printr-un sistem modern de igienizare, care utilizează tehnologia lămpilor ultraviolete și este aplicat pe linia de ambalare. Utilizarea ozonificării și a ultravioletelor aduce avantajul inactivării micro-organismelor patogene, iar utilizarea substanțelor chimice pentru dezinfecție este înlocuită astfel cu succes.

Grupul Cris-Tim felicită, de asemenea, implicarea AquaVia, Top Line Romania, Olympus, Avon Romania, Starbucks si Secom Romania în această cauză. Împreună suntem mai puternici! Pentru a continua sprijinul Fundației „Prețuiește Viața”, încurajăm donațiile destinate achiziționării consumabilelor, echipamentelor sau produselor atât de necesare categoriilor vulnerabile de persoane, medicilor, personalului medical din linia întâi sau instituțiilor medicale/de îngrijire a bolnavilor sau a vârstnicilor.

Donații prin sms: Donație de  2 euro prin SMS la 8825, fără taxă, în rețelele Digi Mobil, Vodafone, Telekom România Mobile, Orange.

Donații prin cont bancar:

Cont in RON: RO29BRDE445SV95792894450

Cont in USD: RO72BRDE445SV95793004450

Cont in EUR: RO63BRDE445SV95793184450

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.