200 total views

Au trecut doar 10 zile de la începerea campaniei electorale, pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, și reprezentanții partidelor politice angrenați în cursa alegerilor își fac apariția prin județele și municipiile țării.

Miercuri 8 mai, președintele Pro România – Victor Ponta, prim-vicepreședintele Pro România – Daniel Constantin și fostul prim-ministru Mihai Tudose, vor fi oaspeții filialei județene și conform programului stabilit, care se întinde pe câteva ore bune, aceștia vor încerca să-și ajute colegii vâlceni prin prezența lor pentru a obține un procent satisfăcător în județul care, încă, preferă culoarea roșie.

Poate că pe Tudose și Constantin vâlcenii îi știu mai puțin chiar dacă de-alungul timpul au ocupat posturi cheie în fruntea tării, dar pe Victor Ponta, om politic controversat, îl știu foarte bine și putem spune că la Vâlcea se bucură de o simpatie electorală, el fiind oaspetele județului și cu ocazia altor evenimente din trecut.

Programul vizitei în municipiu a echipei Pro România

12.00-12.45 – Vizită la Spitalul Județean Vâlcea, reabilitat parțial din fonduri europene în timpul Guvernului Ponta.

14.30 – 15.30 – Vizită la SC Psiho Selcab SRL – companie privată de producție textilă cu secții în Râmnic și Drăgășani

15.45 – 16.45 – Întâlnire cu liderii sindicali de pe platforma industrială.

17.00-18.00 – Întâlnire cu membri Pro România din secțiile de votare, membrii de partid și simpatizanți, în sala mare a Teatrului „Anton Pann”

18.15 – Conferință de Presă

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.