247 total views

Gorjenii vor avea, anul viitor, cele mai mari câştiguri, după bucureşteni şi ilfoveni. Aproape 1800 de lei vor câştiga gorjenii în anul 2014, potrivit unui studiu al Comisiei Naţională de Prognoză.

Angajaţii din Gorj au şi acum unele dintre cele mai mari câştiguri salariale din România. În acest moment, câştigul salarial mediu net la nivelul judeţului Gorj este de peste 1.600 de lei, în funcţie de sectorul de activitate. Cele mai mari salarii le au angajaţii din cadrul Complexului Energetic Oltenia, unde câştigul salarial mediu brut este de 4300 de lei. Potrivit studiului Comisiei Naţională de Prognoză, bucureştenii vor rămâne, în 2014, cei mai bine plătiţi români. Aceştia vor încasa lunar peste 2500 de lei. Cei mai slab plătiţi sunt locuitorii din Harghita, unde salariul mediu este de 1200 de lei.

Salarii mari în Gorj

Gorjenii câştigă bine şi în această perioadă. Directorul Direcţiei Judeţene de Statistică Gorj, Geo Popescu, a precizat că cele mai semnificative creşteri ale câştigului salarial mediu net în luna septembrie faţă de luna august s-au datorat acordării de prime ocazionale, dar şi realizărilor în producţie.

adevarul.ro

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.