Loading

Viceprimarul cu atribuţii de primar Gigi Matei a făcut marţi dimineaţă o vizită la două şcoli din zona de Nord a oraşului, ocazie cu care a analizat modul de executare a lucrărilor de reabilitare şi igienizare şi a discutat cu conducerile unităţilor de învăţământ despre necesităţile curente.

Astfel, la Colegiul Energetic au fost verificate lucrările de la instalaţiile termice şi de la grupurile sanitare, iar la Liceul Tehnologic ”Henri Coandă”, conducerea unităţii a mulţumit primăriei pentru fondurile alocate reabilitării reţelei de încălzire şi achiziţionării unei maşini şcoală marca Logan. ”În acest an, Primăria Râmnicului a făcut un efort financiar deosebit alocând o sumă importantă pentru reparaţii şi reabilitări la şcolile din oraş, astfel încât noul an şcolar să le găsească în condiţii propice desfăşurării procesului de învăţământ. Buna stare a unităţilor de învăţământ a fost şi este o prioritate a administraţiei locale şi, ca urmare, au fost făcute lucrări la majoritatea lor, cu precădere la cele preşcolare. Sunt conştient că mai sunt multe de făcut aici, dar cu efortul de anul acesta ne apropiem de ceea ce ne dorim cu toţii: să avem şcoli primitoare, dotate corespunzător cu mobilier şi echipamente”, a declarat primarul interimar Gigi Matei.

Purtătorul de cuvânt al primăriei, Daniel Ionescu, ne informează că luni, 16 septembrie, viceprimarul Gigi Matei va participa la festivităţile de deschidere a anului şcolar la CN ”Alexandru Lahovari” şi la Şcoala ”Take Ionescu”, iar viceprimarul Eduard Vîrlan va participa la cele de la CNI ”Matei Basarab” şi de la Şcoala Generală nr. 10 Ostroveni. Aceştia vor fi la şcolile mai sus menţionate, începând cu ora 09.00.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.