35 total views

Gutău Mircia a dat 126.000 de lei pentru un album în care este scoasă în evidență activitatea foștilor primari Romeo Rădulescu, Emilian Frâncu, dar și a primarului interimar Gigi Matei.

Se pare că exact cum spunea Matei, Gutău va intra în memoria râmnicenilor doar cu măturatul străzilor și repartizarea gunoaielor. Cel puțin așa reiese din album. La secțiunea ”Agenda”, Gutău Mircia ar trebui să rupă paginile în care sunt preamăriți foștii primari. Vedeți domnule primar pe ce ați dat banii? Să-i faceți publicitate lui Matei ori să promovați proiecte finalizate din 2011.

Domnule Gutău, ați verificat ce este expus în acest album? Eu cred că nu!

”Portofoliul proiectelor cu finanțare externă nerambursabilă al primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea”, va aduce în atenția oaspeților care vor primi câte un exemplar din albumul 10×10, atunci când ne vor trece pragul, un cumul de informații despre proiecte finalizate în 2011 sau 2012.

Se regăsesc expuse și proiecte finalizate în 2014, 2015 ori câteva finalizate la 30 iunie 2016. Despre portofoliul de proiecte din administrația Gutău, editorul are o lipsă majoră în lista de inventar a investițiilor, raportându-ne la zecile de comunicate de presă ori prezentarea din conferințele de presă susținute de edil, în care ne informează câte și mai câte a reușit să facă.

Cel mai interesant proiect amintit în album este cel în care se prezintă reabilitarea termică de anvelopare a blocurilor  -blocul 88, blocul S7/2, blocul O4, blocul 20, blocul 123, blocul P1, P4, P5, blocul 24, blocul A37/1, blocul 98, blocul N9, blocul N10, blocul 15, blocul O3, O6, O7,O8, blocul 19.

De parcă „oaspeții noștri dragi” de asta sunt interesați: câte blocuri s-au anvelopat în Râmnicu Vâlcea, pe ce buget și care sunt acele blocuri ??!!!!!

Râde lumea de albumul dumneavoastră, domnule Gutău.
Râde lumea de administrația Gutău.
Noi râdem pe banii noștri ☹

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.