90 total views

DACĂ PRIVATIZAREA OLTCHIM SE TOT AMÂNĂ, CU SIGURANŢĂ DEMISIA DUMNEAVOASTĂ DOMNULE MINISTRU, NU SE MAI AMÂNĂ!

Ministrul Economiei, Andrei Gerea, s-a aflat ieri la Râmnicu Vâlcea, într-o vizită de lucru la Oltchim. POATE ŞI ULTIMA!
Conform programului anuntant cu o zi înainte, acesta a fost mai întâi la Piteşti la Uzina Dacia şi la Arpechim, după care a sosit şi la Râmnicu Vâlcea.
Gerea, s-a întâlnit cu administratorii judiciari ai societăţii Oltchim, conducerea, dar şi liderii de sindicat. La discuţii au mai participat prefectul judeţului, Mircea Nadolu, vicepreşedintele Sindicatului Cartel Alfa, Ionel Vâncea, viceprimarul Râmnicului, Eduard Vârlan, iar din partea Consiliului Judeţean Vâlcea, Dumitru Persu, vicepreşedinte.

Concluziile celor care pe rând au ieşit din sala de discuţii din incinta societăţii OLTCHIM, au fost DEZAMĂGIRE!

Vicepreşedintele Cartel Alfa, Ionel Vâncea : “Apă de ploaie. Asta a fost, vă spun eu!”

Dumitru Persu, vicepreşedintele CJ Vâlcea, a intrat în sala unde jurnaliştii aşteptau declaraţiile de presă ale ministrului, Gerea şi a spus „au fost poveşti la gura sobei”

Angajaţi ai Oltchim, au ieşit şi ei, rând pe rând, foarte dezamăgiţi spunând că la ce o fi venit? Nimic concret! Amânări! Discuţii fără rost!

Ultimele declaraţii de presă despre OLTCHIM ale ministrului Economiei, ANDREI DOMINIC GEREA

„Din câte văd, companiile chineze îşi menţin hotărârea de a intra în această preluare. Spre deosebire de anul trecut, când schimbam ofertanţii de la o lună la alta, acum, din fericire, alături de consorţiul chinez şi Chimcomplex îşi menţin în continuare interesul cei din Rusia şi compania Moll. Încercăm să readucem şi compania Socar în această competiţie. Vom avea măcar trei oferte angajante, nu vreau să intru pe scenariul pesimist pentru că nu am niciun element care să mă facă să cred că pe 28 martie nu vom avea plicurile deschise. Lucrurile sunt foarte clare”, a declarat ministrul Andrei Gerea.

„Nici noi nu suntem foarte mulţumiţi de situaţie, Oltchim înregistrează în continuare pierderi şi nu există înţelegere pentru asigurarea unei finanţări care să ne permită intrarea pe plus. (…) Capitalul de lucru era un element pozitiv pe care-l doream suplimentar, în aşa fel încât s-ar fi asigurat o parte din banii pe care angajaţii îi au de primit, asta ne-am fi dorit. Planul nostru este să ajungem la momentul în care se vor deschide acele oferte pentru cumpărarea Oltchim, să facem faţă perioadei pe care o traversăm şi atât, tot ce e în plus e binevenit”, a mai declarat Gerea.

Încercaţi să nu mai faceţi faţă perioadei pe care susţineţi că o traversaţi, domnule Gerea….SITUAŢIA OLTCHIM, VĂ DEPĂŞEŞTE! PREZENTAŢI-VĂ DEMISIA!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.