116 total views

Începând cu 1945, în România s-a spus că fiecare generaţie a fost de sacrificiu. O generaţie întreagă a fost sacrificată în puşcăriile comuniste, România pierzând o întreagă elită intelectuală a ţării. O altă generaţie luată direct de la coarnele plugului a fost trimisă de Ceauşescu în gumari de cauciuc pentru a construi economia socialistă. Generaţia în blugi a apărut ca un strigăt de revoltă a tinerilor români împotriva unui regim dictatorial care vroia să anihileze sută la sută voinţa oamenilor de a gândi.

Generaţia în blugi a fost, este şi va rămâne emblematică pentru această ţară, prin faptul că în decembrie 1989 a avut curajul să respire prima aerul libertăţii, să le arate şi celorlalţi că bunul cel mai de preţ al unui om este libertatea, ăa fără libertate nu există raţiunea existenţială.
Generaţia în blugi a crezut ca şi-a îndeplinit menirea în acel decembrie, când România a revenit în grupul ţărilor care aveau o existenţă normală. Din păcate, visurile generaţiei în blugi nu s-au concretizat pentru că o altă generaţie de profitori, de “hiene” politice, s-au cocoţat în vârful piramidei politice din această ţară şi nu au făcut altceva decât să se rotească la putere şi să spolieze această ţară mai rau decât veneticii fanarioţi.
Generaţia în blugi se vede pusă în ipostaza de a-şi apăra interesele proprii şi anume – dispariţia corupţiei din această ţară, ridicarea economică a României pe baze solide, crearea de şanse egale pentru toţi cetăţenii acestei ţări şi o integrare completă şi deplină a României în rândul democraţiilor autentice din Europa şi lume. Pentru aceasta, generaţia în blugi sprijină PMP, partid nou apărut pe eşicherul politic şi care promovează valorile democraţiei autentice atât din punct de vedere social cât şi economic.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.