224 total views

Dintotdeauna, naturalețea a fost apreciată atat de către femei și, în special, de către bărbați. Cu toate astea, nu există femeie care să nu opteze pentru anumite trucuri pentru a își pune în evidență cele mai frumoase trăsături ale chipului. Destul de vizible sau aproape insesizabile, iată care sunt cele mai folosite artificii de înfrumusețare la care apelează femeile.

1. Umplerea ridurilor și mărirea buzelor

Unul dintre cele mai frecvente trucuri la care doamnele apelează este umplerea liniilor fine sau a celor de expresie cu acid hialoronic sau cu botox. Această intervenție pare să se numere printre preferatele femeilor, în special a celor trecute de prima tinerețe, dar nu numai. Atunci când sunt tinere, ridurile nu reprezintă unul dintre factorii de stres din viața multor femei, însă, pe măsură ce ating pragul de 30 de ani și ridurile încep să lase amprente pe chipul lor de natură să accentueze trecerea timpului, acestea devin din ce în ce mai preocupate de înfățișare. Evident că există și cazuri fericite în care latura genetică își spune cuvântul, iar tenul doamnelor poate arăta ca la 20 de ani, chiar și după ce au trecut de prima tinerețe, însă sunt multe reprezentante ale sexului frumos care apelează la proceduri chirurgicale pentru a își recăpăta tinerețea sau pentru a își îmbunătăți aspectul facial. Cele mai neplăcute riduri, în accepțiune feminină, sunt cele de pe frunte și cele din jurul ochilor și al gurii. Efectele acestui tratament cosmetic sunt vizibile imediat după finalizarea procedurii și pot dura câteva luni, așa cum se întâmplă în cazul acidului hialuronic, sau pot fi de lungă durată, în cazul botoxului.

O altă procedură destul de întâlnită este mărirea buzelor, în special la tinerele care vor să își accentueze trăsăturile. Fie sunt complexate de forma și aspectul buzelor sale, fie își doresc să își îmbunătățească aspectul chipului, procedura cu acid hialuronic pentru buze este una dintre cele mai apreciate în rândul doamnelor și domnișoarelor. Dacă și tu îți dorești să apelezi la acest artificiu, află că este important să consulți un medic și să îi ceri părerea înainte de a te decide să faci vreo schimbare. Din nefericire, multe tinere se lasă pradă ideii conform căreia mai mult înseamnă mai bine, ajungând să depășească limita recomandată pentru fizionomia lor, fapt ce duce la crearea unei înfățișări lipsite de armonie.

 

2. Aparatul dentar și/ sau albirea dinților

Un alt tratament preferat de care femeile care vor să își ajusteze trăsăturile fizice este aparatul dentar, una dintre cele mai vizibile tehnici la care femeile apelează, dar care va îmbunătăți iremediabil atât aspectul estetic al danturii cât și al întregului chip. În cazul în care îți dorești să ai dinți perfecți , atunci un aparat dentar este soluția salvatoare. Programează-te la un consult stomatologic și decide, împreună cu medicul tău, care este tipul de aparat dentar indicat pentru micile tale probleme. Un aparat potrivit nu numai că va alinia dinții, făcându-i să arate mult mai bine, dar va rezolva și probleme destul de importante precum imposibilitatea periajului corect și corectarea mușcăturii.

 

Însă, pentru orice doamnă caracterizată de cuvântul perfecționism, aspectul proporțional estetic al dinților nu este suficient, de aceea, majoritatea femeilor care și-au rezolvat problemele dentare apeleaza și la tratamentul de albire al dinților pentru a putea avea un zâmbet perfect, cuceritor. Trebuie să ții cont însă de sfatul stomatologului cu privire la sensibilitatea pe care o poate căpăta dantura ta în urma procedurii de albire.

3. Pigmentarea sau micropigmentarea sprâncenelor

Un chip armonios, radiant, nu poate fi dat decât de niște sprâncene perfecte care să întregească și să completeze fizionomia unei persoane. Multe dintre reprezentantele sexului frumos aleg această metodă de înfrumusețare pentru a se asigura că au tot timpul un look fresh și bine îngrijit, fără prea multe eforturi. Într-adevăr, această procedură, dacă este realizată de un profesionist și dacă urmează linia naturală a sprâncenelor, poate fi unul dintre cele mai eficiente trucuri pentru imaginea unui chip impecabil, asemeni celebrităților.

Acestea sunt printre cele mai utilizate proceduri prin care o femeie își ajustează frumusețea naturală. Nu uita, însă, că limita de la un chip armonios, la unul ce alunecă către sfera vulgarității este extrem de mică și, din acest motiv, dacă îți dorești să adopți aceste trucuri, ar trebui să fii atentă și conștientă de rezultate!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.