Loading

Doar ce am promovat acțiunea de ajutor oferită de Primăria Slătioara, pentru cetățenii comunei, de a intra în posesia certificatului digital din platforma națională. Astăzi, vedem încă un primar care face demersurile necesare pentru deplasarea unei echipe mobile în comuna sa și astfel să vină în sprijinul locuitorilor pentru vaccinare.

Cu siguranță unii nu pot ajunge la Vâlcea din diferite motive, cum ar fi transportul, și atunci, la inițiativa primarului George Popolan, iată, probabil mulți se vor vaccina, un astfel de centru fiindu-le în acest weekEnd la îndemână. Deci, duminică, 31 octombrie 2021, o echipă mobilă de la Centru de Vaccinare din cadrul Liceului Tehnologic Forestier se va deplasa la Căminul Cultural din comuna Dăești pentru vaccinare anti-SARS-CoV 2.

La inițiativa primarului George Popolan populația comunei Dăești se va putea vaccina cu serurile Pfizer și Johnson&Johnson. Echipa mobilă de vaccinare va fi prezentă la Dăești între orele 8.30-14.30. Inițiativa este sprijinită logistic de Spitalul Județean Vâlcea, prin manager Dan Ponoran, și Direcția de Sănătate Publică Vâlcea. Toate aceste acțiuni vin pentru a ajuta populația să se imunizeze împotriva acestui virus care a provocat atâta suferință. Populația trebuie să conștientizeze că nu vom putea trece peste această pandemie decât prin vaccinare.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.