Loading

…și ai PSD Vâlcea, că de când sunt pe cai mari chefurile se țin lanț, iar afacerile ascunse le duduie cu personalul din instituțiile statului. Nu putem să mai urcăm două degete pe hartă, spre Sibiu, că și acolo au ajuns și au acaparat cam tot!

Cetățenii României erau dezamăgiți pentru că țara era captivă unor rețele care fraudau resursele publice și pentru asta în 2002, se înființează Parchetul Național Anticorupție, iar la scurt timp s-a transformat în Departament ca în 2005 să-și ia titulatura de Direcție – Direcția Națională Anticorupție! În permanență a fost eficientă, devenind un model de organizare și funcționare. Obstacolele întâlnite nu a doborât-o, ci a făcut-o mai puternică. Are rezultate deosebite în combaterea corupției și consideră că și-a făcut datoria și continuă lupta anticorupției, activitatea-i fiind dovadă a patriotismului nostru!!!


MINCIUNI! AM PREZENTAT N CAZURI DE CORUPȚIE! NIMIC! TOȚI SUNT ÎN PICIOARE!


Am spus în episodul trecut că angajata Consiliului Județean Vâlcea – Laura Florică – în proporție de 80% se ocupă de societatea pe care o deține Lucian Rădulescu împreună cu Stanciu Cătălin, fratele și respectiv cumnatul președintelui Consiliului Județean și al PSD Vâlcea – Constantin Rădulescu. Pentru acest „sacrificiu” Constantin Rădulescu face „eforturi” și-l angajează în instituție și pe Giuliano Petrișor Florică, soțul Laurei Florică!

Este evident că stimatul nostru președinte știe de „angajarea” Laurei la DBS – Dramicam Building Solutions, cum la fel de bine știe că Laura face tot ce trebuie pentru societatea fratelui său direct din biroul administrativ, cu logistica din dotare! Foarte important, Laura deși are acces la toate contractele pe care instituția le are cu terți, fiind la departamentul juridic, profită și se folosește de biblioteca administrativă pentru a edita contractele necesare societății pe care o coordonează din punct de vedere juridic. Laura în situația dată vedem că nu are o conduită și acceptă să încalce legea, dar că Rădulescu știe acest lucru este foarte grav! Și nu la conduită ne referim, clar! Ci la faptul că Laura Florică se folosește de toată logistica instituției pentru contractele fratelui!!! De fapt, acesta este motivul angajării ei în 2021, Laura figurând pe documentele societății Dramicam, și nu numai, din aceeași perioadă.

În mod normal, Laura Florică ar fi trebuit să facă publică decizia de a lucra pentru Lucian Rădulescu, în condițiile în care Constantin Rădulescu o plătește, deoarece se află în flagrant conflict de interese, dar evident că nu are cum! Am putea spune că Laura este șef într-o societate de interes public și, în același timp, și „director” la o firmă cu același obiect de activitate. Unde mai pui că, mulțumită funcției, are acces la informații esențiale: ce contracte are CJVL, pe ce perioadă, pe ce sume, atenție!, știind tariful pe care să-l pregătească pentru Lucian Rădulescu în contractele cu terții (grav!), dar și clauze foarte bune, adică în avantajul societății lui. Este grav și că anumiți primari au acceptat modelul lor de contract! De asemenea, știind ce instituții sau firme mai caută astfel de servicii poate să „sară” cu propria firmă pentru a căpăta contracte. Într-un cuvânt – activitate copy-paste și ilegală! Trafic de influență și conflict de interese, cras!

Reamintim: „conflictul de interese constituie infracţiune prevăzută de Legea 78/2000 privind prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie”, iar Laura sigur cunoaște acest paragraf legislativ, dar cu știință l-a ignorat.

Despre angajarea soțului – Giuliano Petrișor Florică – noi nu avem ce să spunem! Rădulescu Constantin știe ce a făcut și cum a făcut să-l angajeze pe deținătorul de societate cu activitate de telefonie mobilă, în instituția coordonată de el, unde profesionalismul nu mai are loc de nepotism și obligații politice. Totuși, DNA credem că are ce să spună, la fel cum poate avea ce să spună și în cazul Laurei Florică. În cazul ei și… ANI!.

Episodul VI – vineri 18 noiembrie, afacerile societății Dramicam nu se termină aici…

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.