408 total views

După ce a luat cea mai mare notă din palmaresul „concursurilor susținute” pentru posturile ocupate de-a lungul timpului, Ștefan Prală a considerat că e momentul să-și ia o binemeritată vacanță și să aterizeze direct pe tărâm turcesc.

Așa se face că ajunge la Istambul unde se relaxează de minune alături de un foarte bun amic, așa cum se observă din postările de pe conturile personale ale celor doi. Numai că, „Yac” a făcut public trei imagini, și pe care nu le regăsim și la Fane, unde-i putem vedea îmbrăcați în straie turcești jucându-se de-a Suleyman și Mohamed. Acum, nu știm care din cei doi joacă rolul de mesager și profet al lui Dumnezeu – Mohamed și care rolul de coordonator al politicii și economiei Imperiului și conducătorul armatei – Suleyman, dar un lucru pare a fi sigur: lui Fane nu-i mai plac artele marțiale și a dat Centura Neagră 3 DAN SHOTOKAN pe sabia turcească.

Să mai zică acum angajații ABA Olt că nu au un directoraș cu simțul umorului, cu responsabilitate și cu sabia în mână pentru dreptate. După carte și distracție!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.