374 total views

Hala din Piata Centrala, destinata vanzarii de fructe si legume este pregatita sa isi astepte comerciantii! Peste 180 de mese sunt puse la dispozitia agentilor economici, incepand de astazi 12 august, pentru a-si comercializa marfa.

PIATA CENTRALA RAMNICU VALCEA

20160811_203031

Investitia este una la standarde europene, iar comerciantii din Piata Centrala care pana mai ieri se plangeau de conditii insalubre, de astazi isi vor putea vinde produsele intr-o Piata total schimbata. Sa speram ca pietarii vor fi multumiti si nu vom avea parte de exemple precum Tg. Jiu, Vaslui, Moldova sau alte judete.

Piata Vaslui

Inaugurata la jumatatea lunii septembrie, Piata Centrala din Vaslui a ramas deja cu multe dintre spatiile comerciale goale. Dupa ce s-au batut la licitatii pentru a prinde un loc cat mai bun, licitand cu sume ametitoare, comerciantii vasluieni au renuntat la afacerea din piata, din cauza vanzarilor scazute. Multi din cei care au crezut inainte de inaugurare, ca vor da marea lovitura prinzand un loc de vanzare in noua piata a orasului, au fost nevoiti sa-si reconsidere atitudinea si sa-si inchida afacerile.

Piata Vaslui

Piata Tg. Jiu

Piata agro-alimentara inchisa, realizata din bani publici de catre primaria Targu Jiu, s-a dovedit a fi o investitie inutila. Comerciantii din Piata Centrala nu vor sa-si mute activitatea in aceasta cladire si spun ca prefera sa-si vanda fructele si legumele in ger, la tarabe. Principala problema pe are o ridica acestia este lipsa unui lift cu care sa-si transporte marfa la etajul cladirii, dar si pentru clientii varstnici, care nu pot cara plasele pe scari. Cei de la Edilitara, care administreaza aceasta cladire, spun ca acestea sunt doar mofturi ale comerciantilor.
Piata Tg Jiu

Primaria municipiului Targu Jiu a inaugurat in luna octombrie cu mult fast noua piata agro-alimentara realizata langa hala de carne. Investitia, care s-a ridicat la 2.4 milioane lei, bani alocati de la bugetul local, nu prezinta interes pentru comerciantii si producatorii care isi vand marfurile in Piata Centrala. Astfel ca, si la doua luni de la inaugurare, cladirea este “cu lacatul pe usa”. Comerciantii spun ca nu vor sa-si vanda marfa acolo, asta pentru ca, in situatia in care li s-ar repartiza o masa la etaj, atunci ar fi nevoiti sa urce cu carca toata marfa. Mai mult acestia se tem si de faptul ca si-ar pierde clientii. “Nu ca nu vrem, nu e spatiul corect acolo. E o masuta foarte mica, de un metru pe un metru, acestea au 2 metri. Pe un metru nu poti sa expui marfa.

La o simpla cautare pe net putem vedea ca toate pietele de acest gen sunt un mare esec. Ne dorim ca la Rm. Valcea, edilul Gutau sa nu aiba parte de un razboi al pietarilor din cauza acelorasi motive ca si Tg. Jiu, Vaslui, Moldova…etc.

IMAGINI INAINTE DE INAUGURARE

20160811_20310120160811_20343220160811_20351120160811_20351920160811_202556

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.