722 total views

În noul pasaj pietonal, au apărut primele semne care ne demonstrează, încă o dată, că lucrările de modernizare ale centrului, efectuate din banii publici și europeni, sunt de mântuială.

Am scris și am demonstrat cu imagini de la fața locului că s-a făcut recepția unui centru care nu îndeplinește toate condițiile de funcționare în nici una dintre cele trei anexe. Atât în parcarea subterană, în pasajul subteran, cât și în amenajarea spațiului central nu se oferă siguranță pentru cei care le utilizează.

Scările rulante de la pasaj au adus în această scurtă perioadă de la inaugurare/finalizare accidente care mai de care mai grave, unul din ele soldându-se chiar cu decesul unei femei (vezi aici informatia).

Evacuarea noxelor din incinta parcării aduce un plus de nesiguranță atât șoferilor care iși parchează mașinile în incintă, cât și un disconfort angajaților care zilnic își desfășoară activitatea acolo. În acest weekend curentul care te-at fi luat pe sus și zgomotul infernal de la ventilatoarele care nu făceau față la evacuarea noxelor, au fost factori ai unei senzații de nesiguranță.

În parcarea subterană (vezi imagini atașate), apa și-a făcut loc pe unul din zidurile laterale, lucru care ne demonstrează că așa va fi de acum încolo la fiecare ploaie, iar asta nu va aduce decât certitudinea unor viitoare lucrări de reparații pe banii noștri.

S-a demontat patinoarul, iar în urmă a rămas aceeași piatră cubică, dar mai afectată decât a fost pusă, și găuri în plăcile ce susțin treptele. Un furtun total inestetic și ilegal, dar roz, a fost atracția de weekend a noului centru, exact ca și băncile puse una peste alta și lăsate inestetic exact în mijlocul centrului.

Atașăm acestui articol imagini din noul centru modernizat/ianugurat/finalizat, să vedeți și dumneavoastră ce înseamnă un centru abia inaugurat.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.