210 total views

….primarul Bogdan Ștefan pe o parte și se pare că cetățenii pe altă parte. Apoi cetățenii după cine să se ia? Dacă așa face primarul, așa fac și ei!

GUNOIUL PROASPĂT DEPUS

Am fost sesizați din nou cu privire la colectarea ilegală, pe cont propriu, a deșeurilor menajere de la blocuri de către Primăria Băbeni. Se pare că primarul Bogdan Ștefan nu se învață minte (dacă amenda a fost mică…) și consideră că este îndreptățit să facă ce vrea cu gunoiul, în loc să-și ia un operator autorizat care să-i colecteze gunoiul și să i-l ducă la o groapă autorizată.

Gunoiul nou colectat a fost aruncat în aceiași locație pe care în urma „verificărilor” efectuate de Garda de Mediu a fost obligat să o igienizeze. Numai că, domnul primar „a igienizat” zona împingând tot gunoiul în jos pe malul pârâului Bistrița, iar pe cel nou colectat l-a pus lângă – imaginile atașate „vorbesc singure”.

Pentru că Garda de Mediu „l-a ars” blând, domnia sa a zis că merită să contribuie în continuare la dezastrul ecologic, asta în condițiile în care pe țarcurile de gunoi scrie: „Primăria orașului Băbeni vă roagă să păstrați ordinea și curățenia în oraș”.

Garda de Mediu amendează blând, ABA Olt spune că nu este afectată nici măcar zona de protecție, în condițiile în care gunoiul zace pe malul pârâului Bistrița de zici că mai are puțin și cade în pârâu, iar probabil că levigatul rezultat se scurge încet, încet tot în pârâu, și atunci primarul Bogdan Ștefan de ce să nu contribuie la dezastrul ecologic!?!?

Oare mai vrea un mandat?

ÎN IMAGINE GUNOI DEPUS PROASPĂT

ÎN IMAGINE ZONA CURĂȚATĂ, GUNOIUL ÎMPINS PE MALUL PÂRÂULUI BISTRIȚA 

GUNOIUL ÎMPINS PE MAL CĂTRE PÂRÂU

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.