309 total views

Foarte mulți cetățeni s-au arătat nemulțumiți după ce „gigantul” de la capul podului Vinerii Mari a fost dezgolit și expus în întregime publicului larg. Aceștia au observat „mâna” edilului în răsadurile de flori, iar discuțiile pro și contra de la floricelele care au răsărit fix și doar în fața „turnului”, aduc un nou val de nemulțumiri din partea cetățenilor, la adresa primarului Mircia Gutău.

Blocul, pe lângă faptul că iese din context, fix în față a beneficiat de o atenție sporită din partea celor de la Piețe Prest care, pe domeniului public, au plantat floricele, iar în continuarea rândului nimic. După ce că toată lumea din oraș nu vrea să accepte că blocul nu e al primarului Gutău, când s-au terminat lucrările și circulația din jur a fost redată cetățenilor, mulți au luat foc considerând amenajarea cu flori, doar în fața acestuia, o discriminare pe față. Mai mult, ideea că blocul este al primarului Gutău s-a acutizat, majoritatea „vociferând” că floricelele sunt opera lui și l-au dat de gol.

„Doamnă, noi nu suntem proști chiar dacă părem. Nu vedeți că zona asta nu are legătură cu acest centru? Uitați-vă ce diferență de peisaj la nivelul privirilor noastre…cum e aici și cum e în rest. Primarul ăsta mai gândește? Nu putea doamnă să le spună ălora care pun flori, de sunt ai lui de la primărie (n.r. Piețe Prest), să facă tot rândul, tocmai în ideea să nu apară suspiciuni că favorizează pe unii?”, și nu redăm toată discuția cu cetățeanul care își arată nemulțumirea și disprețul față de cum se fac toate lucrările în acest oraș și nu numai, pentru că nu se poate.

Pentru că foarte mulți vâlceni sunt curioși să afle cine și-a cumpărat apartament în „towerul” din centru municipiului, în curând vom da publicității lista cu proprietarii. Și da, așa cum se intuiește, actele necesare achiziției s-au încheiat la notariatul Mariana Gutău.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.