145 total views

Îi amintim domnului Mirea, preşedintele PMP Vâlcea, încă o dată, că la nivel naţional PMP strică ceea ce unii fac şi anume, muncă voluntară. Încă un intelectual şi-a luat adio de la PMP. Cristian Diaconescu s-a săturat şi el de postura de “paj” al Elenei Udrea.

Încă o dată, cale liberă şi foarte sigură către Cotroceni, are Victor Ponta. Şi asta doar datorită proastelor strategii făcute de partidele care-şi doresc fotoliul de la Cotroceni. Atâtea numiri şi denumiri şi-au făcut, atât peneliştii cât şi pemepiştii, încât electoratul va face iar greşeala şi va vota ce-l va tăia capul…PSD-ul…

Plecarea lui Cristian Diaconescu este a treia mare lovitură de imagine primită de PMP, după plecarea lui Adrian Papahagi şi Teodor Baconschi.

Pemepiştii se pare că nu ştiu ce vor. Maratonul, care este în desfăşurare pentru scaunul prezidenţial, nu-i lasă pe politicieni să mai gândească limpede. Toţi vor să prindă România ‘‘în grădina lor’’, dar nu pentru a o scoate din criză sau a face ceva în folosul poporului, ci doar pentru că scaunul prezidenţiabil a devenit o obsesie, mai ales pentru cei care intră în această cursă de pe marginea kilometrilor, deja parcurşi de unii. Cum altfel să mai înţelegem această disperare, de a pune mâna pe România ?
Că au promis nu ştiu ce electoratului, că au făcut nu ştiu ce angajamente faţă de nu ştiu cine, că din abiţie, că unii se cred Mandela sau Obama… toate acestea sunt minciuni. Toţi vor PUTEREA SUPREMĂ!!!
Aşa se întâmplă când intri într-un partid, doar pentru că alt partid nu ţi-a oferit funcţia mult râvnită. Devii mitoman şi traseist politic! Aceşti traseişti politici miros atât de rău, că nu poţi să stai lângă ei. Şi mai rău, se pot deosebi dintr- o singură privire.
Putem spune că ne-am obişnuit cu lupta pentru putere, atât la nivel local, cât şi la nivel naţional, dar la prezidenţiale aţi fi crezut c-o să vedeţi aşa ceva? Femeile vor România !!! Dreapta are un candidat la fiecare scară….Macovei se pare ca l-a batut pe Diaconescu în sondaje, iar Udrea susţine că-l va “bate” pe Ponta.

Îmi vine să cred ca intelectualii mai sus amintiţi, care au părăsit deja Partidul Mişcarea Populară, au fost aduşi în această clică politică, că partid nu se poate numi, doar pentru a creşte în procente. Aducând politicieni cu nume marcante pe scena politică, a fost o strategie bună, dar aceşti politicieni nu doar au un nume, ci au şi ceva de spus în politică. Aşa deci, intelectualii s-au prins repede de jocurile perverse la care au fost supuşi şi s-au retras…ca de aceea sunt intelectuali. Poate cu ajutorul lor PMP a crescut în procente, dar tot cu ajutorul lor, va scădea, ba mai rău, după prezidenţiale, va dispărea…
Liderul pemepiştilor vâlceni, Marian Mirea însă, a crezut şi crede că toţi cei care au intrat sau intră în PMP, sunt cei mai imaculaţi şi cei mai buni politicieni. Sunt !…dar vedeţi dvs., domnule Mirea, cam repede vă părăsesc imaculaţii. Şi ultimul care v-a părăsit şi pentru care strângeţi semnături este nimeni altul decât Cristian Diaconescu, acelaşi cu care vă mândreaţi într-o conferinţă de presă că vine la Vâlcea. Şi…a venit! Dumneavoastră aţi ştiut de această vizită? Nu! Dacă ştiaţi, aveam ocazia să vă vedem lângă el pe dvs., nu pe Anuţa Handolescu, membru PDL!

Toată “poleiala” PMP-ului, că este un partid al elitelor de dreapta, s-a terminat, la fel ca un inel din alamă, vândut sub forma unui inel de aur de anumiţi conaţionali etnici de-ai noştri. Este păcat, că în clasa politică românească, intelectualii nu pot rezista, ei neputând “asimila” modul în care politicienii români se manifestă: cu intrigi, lovituri pe la spate, trădări şi promovarea unor nulitaţi, a căror singură calitate este că dau în permanenţă dreptate şefului de partid.

Aşteptăm momentul în care PMP-ul va deveni un exoponent al curentului bolşevic, iniţiat de Lenin, care îşi elimină în primul rând colegii de partid şi după aceea, adversarii politici. Pentru că, ce altceva tinde să devină PMP-ul?

Nu fiţi trist, domnule Mirea! Noi am ştiut de la începutul apariţiei PMP-ului că aşa se va întâmpla şi, din această cauză, se pare ca aţi făcut şi veţi mai face o propagandă unui lucru mort înainte de a se naşte!

România nu o să aibă niciodată şansa să se ridice din punct de vedere politic şi social, atâta timp cât nulităţile vor conduce această ţară, iar oamenii inteligenţi vor fi trimişi la plimbare şi ţinuţi în “cuşti”, pentru a fi plimbaţi din patru în patru ani, odată cu etapele electorale.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.