300 total views

În 2016, 280.000 de mașini vor fi echipate cu tapițerii de înaltă calitate produse de Faurecia la Râmnicu Vâlcea.

Faurecia, unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente auto din lume a inaugurat astăzi cea mai modernă fabrică de tapițerii auto a grupului în prezența unor reprezentanți ai autorităților centrale, a conducerii globale a grupului și a angajaților.

 

3

Având o suprafață totală de 12.000 m2, fabrica dispune de o zonă de producție ergonomică, echipată cu sisteme moderne de ventilație și de o cantină ce poate deservi un număr de 2000 de angajați.
Utilizând tehnologii de vârf în procesele de tăiere și coasere, cei 1.200 de angajați produc tapițerii textile și de piele la standarde de înaltă calitate pentru unii dintre cei mai importanți producători mondiali din industria auto, precum Peugeot, Renault şi branduri Volkswagen. Materialele din care sunt realizate cele peste 500 de tipuri de tapițerii sunt achiziționate în proporție de 75% de la furnizori locali. În 2016, 280.000 de mașini vor fi echipate cu tapițerii produse la Râmnicu Vâlcea.

 

4

„Datorită experienței noastre de succes în România, am decis să investim 12 milioane de euro la Râmnicu Vâlcea în cea mai modernă fabrică a grupului. Investiția a generat peste 700 de noi locuri de muncă. Pentru perioada următoare obiectivele noastre sunt creșterea capacității de producție pentru a livra 280.000 de tapițerii în acest an și recrutarea a 600 noi angajați până în 2017” a declarat Hagen Wiesner, Executive Vice President, Faurecia Automotive Seating.

Printre facilitățile oferite de companie angajaților se numără și cele dedicate creșterii profesionale. Astfel, fiecare nou angajat parcurge timp de 4 săptămâni un program intensiv de instruire, construit în baza strategiei de dezvoltare profesională a grupului – Faurecia Excellence System, care îi permite să își însușească într-un timp relativ scurt abilitățile necesare.

 

5

„Având în vedere importanța contribuției angajaților noștri la creșterea Faurecia România, suntem preocupați să le oferim condiții optime de muncă și să le punem la dispoziție programe de calificare personalizate. În acest moment, resursele noastre sunt direcționate către atragerea și instruirea noilor angajați pentru a putea asigura o creștere sustenabilă pe termen lung” a declarat Mircea Bucur, General Manager Tălmaciu și Vâlcea, Faurecia Automotive Seating.

Noua fabrică Faurecia de la Râmnicu Vâlcea se alătură proiectelor de succes ale companiei de la Tălmaciu (Scaune auto), Craiova (Tehnologii de Control a Emisiilor), Pitești (Sisteme de Interior). În toate cele 4 fabrici ale grupului din România activează peste 3000 de angajați, care au generat în 2015 vânzări totale de 203 milioane de euro și 119 milioane de euro în prima jumătate a anului 2016.

 

2

Despre Faurecia
Faurecia este unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente auto din lume, ocupând poziția de lideri globali în trei arii de activitate: Scaune Automotive, Tehnologii de Control a Emisiilor și Sisteme de Interior. Datorită ofertei tehnologice de vârf, Faurecia propune producătorilor auto soluții pentru habitaclul viitorului și mobilitate sustenabilă. În 2015 Grupul a înregistrat vânzări totale de 20.7 miliarde de euro și un număr de 103.000 angajați în 34 de țări, la 330 de fabrici și 30 de centre de cercetare și dezvoltare. Faurecia este listată la bursa Euronext Paris și tranzacționată pe piața de acțiuni din SUA la NYSE over-the-counter (OTC).

1

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.