75 total views

Facebook renunță la serviciul de e-mail deoarece acesta nu a avut efectul scontat.

Utilizatorii de Facebook au început să primească notificări în care sunt anunțați că adresa “@facebook.com” va redirecționa mesajele primite către adresa de e-mail primară. Utilizatorii pot dezactiva serviciul de redirecționare a e-mailului. Un purtător de cuvânt al Facebook a confirmat intenția companiei, recunoscând că aceste adrese de mail nu au fost folosite de utilizatori.

Serviciul de e-mail Facebook a fost lansat în noiembrie 2010, dar nu a avut success pentru că nu a funcționat după standardele cunoscute. Spre exemplu, e-mailul Facebook nu oferea funcțiile standard, precum cc, bcc, sau tema/subiectul e-mailului.

În iunie 2012, Facebook a ales să evidențieze domeniul @facebook.com și să ascundă celelalte adrese de e-mail, selectate de către utilizatori. Intenția acestei acțiuni a fost de a proteja adresele de e-mail private, dar utilizatorii au ințeles că Facebook vrea să își favorizeze propriile servicii.

În prezent, este foarte simplu de aflat adresa de Facebook a unei persoane, prin descoperirea link-ului de profil si adaugarea simbolului “@” în față.

presaonline.com

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.