Loading

Accident rutier pe DN 64

La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 07.18, D. Claudiu, de 19 ani, a condus un auto marca Opel pe DN 64 – Râmnicu Vâlcea din direcţia Drăgăşani – Rm. Vâlcea şi la km 106+430 m din cauza lipsei de experienţă în conducere la schimbarea benzii a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism marca Audi A 4, care circula regulamentar pe banda 1 din direcţia Râmnicu Vâlcea – Drăgăşani, condus de V. Vasile, de 51 ani, din mun. Rm. Vâlcea.

În urma impactului, cele două autoturisme s-au răsturnat în afara părţii carosabile, iar motorul autoturismului marca Opel s-a desprins de caroserie şi a lovit un autoturism marca Dacia, condus de D. Dumitru, de 39 ani, din direcţia Rm. Vâlcea – Drăgăşani, care s-a răsturnat, de asemenea, în afara părţii carosabile.

În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul conducătorului auto Audi, rănirea gravă a pasagerului dreapta faţă în acelaşi autoturism, V. Ioana, de 49 ani, diagnosticată cu multiple fracturi şi TCF acut minor. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul negativ. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier

Arestaţi preventiv pentru tâlhărie

În noaptea de 25/26 septembrie a.c., în jurul orei 02.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Drăgăşani au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un grup de persoane necunoscute au agresat fizic un angajat al unei staţii de distribuire apă potabilă pentru că i-a surprins, în timp ce încercau să fure bunuri din incintă.
În baza sesizării, o echipă operativă s-a deplasat la faţa locului, fiind stabilit faptul că bărbatul aflându-se în timpul serviciului a auzit câinii lătrând şi a mers să verifice. În acest moment a surprins un grup de patru persoane care intenţionau să sustragă material feros.

Pentru a putea să fugă l-au lovit pe bărbat, deposedându-l de cele două telefoane mobile şi au părăsit perimetrul printr-o spărtură în gard.
În urma cercetărilor şi a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat principalii suspecţi : C. Gheorghe, de 34 de ani, D. Marian, de 28 de ani, G. Iliuţă, de 20 de ani, B. Cătălin, de 29 de ani, toţi din mun. Slatina, jud. Olt şi V. Sorin, de 28 de ani, din mun. Drăgăşani. Cele cinci persoane au fost identificate în apropierea locului faptei, unde aşteptau un taxi din mun. Slatina.
Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, faţă de cei cinci fiind emise de către instanţa de judecată mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.
Principalii suspecţi au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vâlcea
Acţiuni de prevenire şi combatere a evaziunii fiscale

La data de 26 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Lăpuşata, în baza planului de masuri „Vatra 2013”, au organizat o acţiune în intervalul orar 08.00-10.00 pe linia comercializării şi transportului de produse cerealiere şi de panificaţie.
Cu această ocazie au fost verificate societăţi comerciale având ca obiect de activitate comercializarea şi transportul produselor de panificaţie şi au fost efectuate verificări în târgul săptămânal de pe raza com Popeşti, fiind aplicate 3 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1720 lei.
Astfel de activităţi vor fi continuate pentru diminuarea evaziunii fiscale şi asigurarea desfăşurării în limitele legale pe acest segment de activitatea comercială.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.