251 total views

Consilierul local independent, Eusebiu Veţeleanu, fost viceprimar în mandatul lui Mircia Gutău, şi-a dat cu tesla în cap, din nou. Veţeleanu, susţinător ardent al schimbării interimarului Gigi Matei, a declarat că a votat pentru numirea lui Gigi Matei ca interimar al Râmnicului, dar că a făcut-o din cauza unui vicleşug, pus la cale în prag de noapte, oră la care neuronii erau în pauză.

Consilierul a continuat şirul prostiilor, afirmând că Matei îi induce în eroare la şedinţele de CL, prin redactarea unor informaţii greşite, cu sau fără intenţie, cum a fost cazul proiectului de desfiinţare a Asociaţiei Zona Metropolitană. Veţeleanu susţine că Matei l-a schimbat pe fostul director cu un om de-al lui, sub acuzaţia comiterii unor infracţiuni cu iz penal, o afirmaţie total falsă, acuzaţia cu pricina fiind făcută chiar de Veţeleanu în urma frunzăririi raportului de activitate.
,,Domnul Matei a fost numit interimar în baza unui vicleşug. Ne-a chemat la 10 noaptea la primărie şi ne-a spus că trebuie să-l votăm, că este cea mai bună soluţie. Când a desfiinţat Asociaţia Zona Metropolitană ne-a indus din nou în eroare. A spus că fostul director a comis nişte fapte penale şi trebuie să-l demitem, doar ca să-şi pună un om de-al lui în funcţie. Nu se mai poate lucra cu el. Ne pune să aprobăm nişte proiecte de hotărâre cu date total greşite…”, a precizat Eusebiu Veţeleanu.
În baza afirmaţiilor făcute de fostul viceprimar, reiese faptul că Gigi Matei nu prea are motive să se consulte cu ,,noua majoritate”. Consilierii Puterii fie habar nu au să citească un proiect, fapt recunoscut de Veţeleanu, fie sunt total dezinteresaţi şi atunci nu are rost să-şi dea cu părerea.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.