622 total views

În şedinţa lunară a Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, şedinţă ce a avut loc la sediul Instituţiei Prefectului jud. Vâlcea şi condusă de Mircea Nadolu, Prefectul judeţului, SC ETA SA Rm. Vâlcea, a prezentat o informare privind obiectul de activitate al unităţii, facilităţile acordate persoanelor defavorizate precum şi iniţiative de viitor în activitatea societăţii.

Facilităţile suportate din bugetul Consiliului Local al Municipiului Rm. Vâlcea au fost stabilite prin HCL nr. 93/28.04.2006 şi sunt următoarele:
– transportul gratuit pentru locuitorii municipiului – bărbaţi şi femei care au împlinit vârsta de 62 de ani, pe baza actelor de identitate, cu autobuzele societăţii;
– reducerea, cu 50%, a tarifului biletelor de călătorie la transportul cu autobuzele societăţii, pentru pensionarii cu vârsta de până la 62 de ani, cu venitul lunar de cel mult 400 de lei, pe baza actelor de identitate şi a cuponului de pensie;
– reducerea, cu 50%, a tarifului abonamentului de călătorie la transportul cu autobuzele societăţii, pentru pensionarii cu vârsta de până la 62 de ani, cu pensia mai mică decât salariul minim pe economie, pe baza actelor de identitate şi a cuponului de pensie.

În anul 2014 SC ETA SA are în program introducerea noului sistem de ticheting pe bază de cartele magnetice, fapt ce presupune o regândire a modului de acordare a facilităţilor pentru persoanele defavorizate.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.