316 total views

Miercuri, 11 decembrie, la Colegiul Naţional ‘’Radu Greceanu’’ din Slatina va avea loc cea de a XI-a ediţie a Concursului Interjudeţean de Scurtmetraje şi Pagini Web ‘’greceanu.ro’’, cu sprijinul Inspectoratului Şcolar al judeţului OLT şi Asociaţiei Profesorilor de Informatică INFO OLT .

 

Anul acesta, Judeţul Vâlcea este reprezentat de două echipe ale Colegiului Naţional “Mircea cel Bătrân’’, la categoria Scurt Metraje, care are ca temă subiectul: ’’COMUNICARE’’.
Prima echipă este formată din Lumînariu Andrei (clasa a IX-a), Bucă-Maria Cristina (clasa a X-a) şi Nicu Anca Teodora (clasa a X-a): http://www.youtube.com/watch?v=-zE7O9cue-I, iar cea de-a două echipă formată din Voinea-Ioan Andrei (clasa a IX-a) şi Daragiu-Puiu Alexandru Nicolae (clasa a IX-a): http://www.youtube.com/watch?v=98-V5RjhB28&feature=youtu.be.
La categoria Pagini Web care are ca temă ’’JOC ÎN BROWSER’’, Vâlcea a avut o echipă aspirantă formată din Bănuţă Mihai Damian şi Glonţ Alexandru, de asemenea elevi ai Colegiului Naţional ‘’Mircea cel Bătrân’’, dar care nu au trecut mai departe, neajungand astfel la proba finală din 11 decembrie ce va avea prezentarea la Slatina.
În ultimii 10 ani Colegiul Naţional “Radu Greceanu” a organizat Concursul de Pagini Web şi Scurt Metraje în şapte ediţii la nivel judeţean şi trei ediţii la nivel interjudeţean. În momentul iniţierii, secţiunea Scurt Metraje era singurul concurs din ţară cu această tematică, pentru liceu. Din anul 2010 concursul a devenit interjudeţean. Acest lucru s-a impus datorită popularităţii concursului, numărului mare de participanţi şi interdisciplinarităţii temelor propuse an de an. Acest concurs este coordonat de Prof. Dr. Doru Anastasiu Popescu.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.