Loading

Fondurile colectate în urma Maratonului Olteniei, eveniment care a energizat peste 250 de participanţi din toată ţara, vor fi utilizate pentru sprijinirea unei cauze nobile.
Iubitorii sportului pe două roti şi ai activităţii în aer liber s-au bucurat la finalul lunii august, de beneficiile unui stil de viaţă sănătos, sprijinind totodată o cauză nobilă. Grupul CEZ în România alături de Hypersport, Padina Fest şi PAD Energy Group au asigurat buna desfăşurare a cursei de ciclism a anului din Oltenia cu sprijinul Federaţiei Române de Ciclism, a Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Vâlcea, a Poliţiei locale şi a Primăriei Râmnicu Vâlcea.
De fondurile colectate în urma competiţiei Maratonul Olteniei vor beneficia elevii Şcolii Generale Nr. 1 „Take Ionescu“ din Râmnicu Vâlcea, decizie adoptată în colaborare cu Consiliul Judeţean Vâlcea în urma unui proces de selecţie, unde criteriul principal a fost reprezentat de nevoile elevilor. Au fost strânşi aproximativ 7.600 lei, care au fost folosiţi pentru sponsorizarea cu materiale a sălii de sport din cadrul unităţii de învăţământ. Elevii vor avea la dispoziţie o serie de echipamente care să le permită să deruleze activităţi sportive de echipă sau individuale: mingi de handbal, de fotbal, de volei, de baschet, de oină şi medicinale, plase pentru porţile de handbal şi fotbal, rachete, fluturaşi, stâlpi şi fileuri pentru badminton, palete, mingi şi fileuri pentru ping-pong, saltele pentru gimnastică.

Joi, 03 octombrie 2013, Şcoala Generală Nr. 1 „Take Ionescu” din Râmnicu Vâlcea a luat în primire materialele necesare derulării activităţilor sportive în cadrul unui eveniment la care au participat reprezentanţii Grupului CEZ în România, dl Ion Dobrescu, Director al Direcţiei Strategie şi Dezvoltare Active în cadrul CEZ Distribuţie, dl Gheorghe Chera, Director al Direcţiei Vânzări în cadrul CEZ Vânzare, alături de dl Ion Cîlea, Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, dl Bogdan Marinescu, Director executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, dl Ion Gherghinaru, Inspector Şef în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea, dl Vasile Burduază, Directorul Şcolii Generale Nr. 1 „Take Ionescu” şi dl Comisar Şef, Ion Preda, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Şeful Serviciului de Ordine Publică.
Reamintim tuturor că Maratonul Olteniei a pus la dispoziţia participanţilor două trasee pentru secţiunea Competiţie în frumoasele împrejurimi ale municipiului Râmnicu Vâlcea şi o plimbare prin oraş în secţiunea Family. Startul pentru ambele grupuri, atât pentru competiţie, cât şi pentru plimbarea prin oraş, s-a dat în parcul Zăvoi, aflat lângă sediul CEZ din Râmnicu Vâlcea. Cele două trasee din concurs, de 31 km şi respectiv 55 km, cu urcări susţinute şi coborâri pline de adrenalină, în zone de pădure sau păşuni, au entuziasmat pasionaţii sportului pe două roţi.
Toţi participanţii au apreciat iniţiativa maratonului precum şi sprjinirea unei cauze nobile şi s-au bucurat de atmosfera de competiţie care i-a impulsionat să fie activi şi entuziaşti.

Departamentul Relaţii Publice
CEZ România

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.