627 total views

…pentru că „omul cifrelor” s-a săturat de ceea ce vede în Râmnicu Vâlcea și nu vrea să mai stea pasiv. Își dorește să facă ordine în dezordine, adică în bugetul local, buget care, în opinia multora, este împărțit fără justificări, pe multe lucrări fără cap, mega-supraevaluate și mega-subcontractate. Și, cum spune un vechi proverb românesc „de ce ți-e frică nu scapi”, iată că a apărut contracandidatul care este cotat deja, de toți cei care îl cunosc, mult peste Gutău Mircia.

Și pentru că am observat în ultima perioadă o coagulare politică ce se poziționeaza ca o alternativă la deja celebra “alianță a binelui”, se vorbește în urbe că mai mulți oameni de afaceri, unii foarte bine cunoscuți în județ, și-au dat mâna pentru susținerea unei alternative la actuala conducere a municipiului, cu extindere în județ.

Se vede treaba că manevra cu titlurile de cetățean de onoare are efecte perverse, neanticipate de cel care a gândit acest plan. Noi credem că efectele secundare vor continua să apară, în special în rândul angajaților cu salarii minime pe economie din companiile celor 3 proaspăt cetățeni de onoare. Dar asta rămâne să se confirme la urne.

Un lucru e sigur: estimările extrem de optimiste făcute de actuala putere din municipiu cu privire la rezultatul alegerilor locale din 2020, sunt făcute absolut gratuit, numărul celor care își exprimă public nemulțumirea referitoare la cum se administrează orașul nostru fiind într-o creștere accelerată.

În curând un interviu exploziv cu cel care „i-a dat șah” lui Gutău Mircia…

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.